ACU Arad l-a legitimat pe atacantul Alexandru Bisorca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea divizionarei secunde ACU Arad a reuşit, joi, să-l legitimeze pe atacantul Alexandru Bisorca (23 de ani), care a mai evoluat la echipe din ligile inferioare din Germania, dar s-a pregătit şi alături de formaţiile UTA şi Steaua.

Cu două zile înaintea derbiului local cu UTA, conducerea clubului arădean a reuşit legitimarea lui Bisorca, care s-a pregătit până acum cu satelitul Stelei, însă legitimarea lui a căzut după plecarea unor jucători la Urziceni. Până să plece la Steaua, Bisorca a susţinut probe de joc la UTA, însă a fost refuzat de antrenorul Roland Nagy. Bisorca este un fotbalist de naţionalitate română, stabilit de mic în Germania împreună cu familia. Până în acest an, el a mai evoluat la echipe din ligile inferioare din Germania.

ACU Arad a luat fiinţă în anul 1995, activând sub mai multe denumiri în Divizia D. În 2000 echipa a promovat pentru prima dată în eşalonul al treilea. După trei sezoane petrecute în Divizia C, a promovat în eşalonul al doilea. Cu antrenorul Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU Arad a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004 şi 2007-2008. Clubul, ale cărui culori sunt alb şi albastru, îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu pe Stadionul „Motorul" din Arad.

Sponsorul principal al arădenilor este Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad, condusă de inimosul rector Aurel Ardelean, un recunoscut microbist. În sezonul recent încheiat, chiar şi echipa fanion a oraşului, UTA, a supravieţuit în Liga a II-a datorită unei sponsorizări de 500.000 de euro venite din partea lui Ardelean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite