FC Timişoara va juca un amical cu divizionara secundă ACU Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divizionara secundă ACU Arad şi-a întărit lotul cu cinci tineri jucători de la FC Timişoara, în urma unui protocol semnat cu trupa lui Marian Iancu: Cobliş, Sava, Zaluschi, Adi Popa şi Magdaş.

„Dacă Duşan Uhrin mai renunţă cumva la vreun fotbalist până la începerea returul, îl vom primi cu braţele deschise la noi", a declarat preşedintele executiv al grupării din Aradul Nou, Geta Onu. „Exact pe 15 februarie vom merge la Gottlob, în judeţul Timiş, pentru un test cu prima echipă a lui Poli, antrenată de domnul Uhrin Jr. Ne vom da seama mai bine de potenţialul nostru", a mai precizat Onu.

Despre ACU Arad

ACU Arad a luat fiinţă în anul 1995. Cu Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004, 2007-2008 şi 2010-2011. În stagiunea actuală au fost la un pas să o elimine din competiţie pe campioana en-titre, CFR Cluj. Sponsorul principal al arădenilor este Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad, condusă de inimosul rector Aurel Ardelean, un recunoscut microbist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite