90.000 € ca să învingă pe Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos oferă 5.000 de euro fiecărui jucător dacă Rapid va câştiga în „Ştefan cel Mare“. Dacă fotbaliştii lui Marius Şumudică au toate motivele pentru a o învinge pe Dinamo, în schimb, roş-albii vor juca cu buzunarele goale.

Revenirea lui Dinu Gheorghe în funcţia de preşedinte al Rapidului a însemnat şi rezolvarea problemelor existente la gruparea giuleşteană. Pe lângă faptul că sunt cu salariile achitate la zi, fotbaliştii au mai primit, în această săptămână, o veste care i-a lăsat cu gura cască. Dinu „Vamă" le-a transmis că dacă vor câştiga în Şoseaua „Ştefan cel Mare", atunci vor primi câte 5.000 de euro de jucător. Asta înseamnă că George Copos ar urma să scoată din buzunar 90.000 de euro pentru toată echipa. Este cea mai mare primă oferită de patronul alb-vişiniilor de la începutul sezonului.

În schimb, roş-albii sunt mulţumiţi dacă-şi primesc banii la timp. Deşi Dinamo este lider în Liga I, fotbaliştii vor evolua fără prime cu giuleştenii. Mai mult, ei nu şi-au mai primit nici salariile de două luni! Aspectul a fost sesizat şi de Ioan Andone, care încearcă să găsească alte motive pentru a-şi motiva elevii. „Fălcosul", care a antrenat Rapidul ultimele două luni din sezonul precedent, are ambiţia de a câştiga întâlnirea de peste două zile şi pentru a-i da peste nas lui Copos, care nu i-a mai făcut nicio ofertă de prelungire a contractului.

Mai vor un atacant de la Braga!

Chiar dacă a făcut achiziţii pe bandă rulantă în intersezon, George Copos mai vrea un atacant. El negociază pentru Rodrigo Jose Lima dos Santos, un brazilian de 26 de ani, de la Braga. Rapidiştii vor să încheie un parteneriat cu Sporting Braga, care se va baza pe schimb de jucători. Portughezii au pus ochii pe Spadacio.

400 de fani rapidişti în „Groapă"

Potrivit protocolului întocmit între cele două cluburi, alb-vişiniii vor avea 400 de susţinători la meciul cu Dinamo, deşi Rapidul solicitase 600 de tichete. În schimb, dezamăgiţi de eliminarea favoriţilor din turul trei preliminar al Ligii Europa, de către Hajduk Split, fanii roş-albilor nu par, momentan, interesaţi de meciul cu Rapid. Până ieri, s-au vândut doar 1.200 de bilete.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite