400.000 € îl despart pe Moraes de Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian are o clauză în contract potrivit căreia trebuie să primească aceşti bani în momentul transferului la o altă echipă. Clauza se poate întoarce ca un bumerang împotriva lui Junior Moraes. În tratativele dintre Bistriţa şi Rapid, niciuna dintre părţi nu este de acord cu achitarea bonusului.

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a afirmat de nenumărate ori că îl vrea la echipă pe Junior Moraes. Ultima dată, după remiza de la Vaslui (1-1), când a subliniat faptul că giuleştenii au nevoie de o împrospătare a lotului pentru a-şi atinge obiectivul sezonului: participarea în Liga Europa.
După ce varianta Maftei, alt jucător pe placul tehnicianului, a picat, deoarece internaţionalul a acceptat oferta celor de la CFR Cluj, Şumi nu vrea să-l piardă şi pe Junior Moraes. De asemenea, şi brazilianul şi-ar dori să facă pasul spre o echipă cu pretenţii, care se luptă măcar pentru cupele europene, un alt argument  în opţiunea atacantului de a veni în Giuleşti fiind şi de faptul că în lotul echipei se mai află opt conaţionali de-ai săi.

Problemele apar însă la bani. Fotbalistul are o clauză în contract, potrivit căreia trebuie să primească 400.000 de euro, în momentul în care se transferă la o altă echipă. Jean Pădureanu i-a fixat lui Moraes un preţ de un milion de euro, fără a lua însă în calcul şi clauza. Ba, chiar a demarat negocierile cu Rapid. Dacă giuleştenii păreau a accepta suma cerută de ardeleni, lucrurile s-au împotmolit în momentul în care bucureştenii au aflat de bonusul lui Moraes, nefiind, nici ei, de acord cu achitarea bonusului.

Aşa că, momentan, transferul lui Moraes este în stand-bye, din cauza banilor pe care trebuie să-i ia fotbalistul, care la rândul său nu vrea să renunţe la banii care i se cuvin conform înţelegerii cu Jean Pădureanu.

Şumudică, înjurat ca la uşa cortului

Fanii echipei din Vaslui susţin că au fost provocaţi de antrenorul Rapidului în timpul, dar şi la finalul partidei de duminică seară. Înjurat ca la uşa cortului de aceştia, Şumi le-a adus aminte că le-a luat şapte puncte în 2010: „V-am bătut în retur cu Bistriţa, v-am bătut la Bucureşti şi v-am luat un punct şi aici. Numai bine". Apoi, la conferinţa de presă, enervat de întrebările unui reporter, Marius Şumudică i-a urat acestuia un „Crăciun Fericit" într-un mod inedit: „Să ai parte de un porc cu trichineloză de Crăciun".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite