Fotbaliștii Oțelului, blocați într-un tren din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulți jucători de-ai Oțelului Galați au ales să ajungă în seara aceasta la București cu trenul, deoarece drumul rutier este blocat. Numai de la Galați până la Brăila au făcut două ore.

Fotbaliștii Oțelului Galați vor pleca mâine în Spania pentru al treilea cantonament din această pauză competițională. Cum avionul care va deplasa lotul echipei campioane spre tărâm iberic este programat să decoleze mâine dimineață la ora 09.00, elevii lui Dorinel Munteanu, care au avut liber în aceste zile de când au revenit din cantonamentul din Cipru, s-au strâns din această seară în București. Cei care stau în Galați, printre care se află Râpă, Sergiu Costin și Iorga au realizat că nu pot ajunge în Capitală cu mașinile personale, așa că au ales varianta trenului.

La ora 20.00 ei au plecat din Galați cu un tren, care se deplasează extrem de greu din cauza viscolului. ”Mergem 10 minute și apoi stăm alte 20.oo pentru ca plugul să elibereze șina. Nu știu când vom ajunge la București”, ne-a spus Sergiu Costin.

Mărturie a faptului că jucătorii nu știu când vor ajunge în Capitală stă tocmai faptul că numai de la Galați până la Brăila trenul a făcut două ore, deși cele două orașe sunt despărțite de doar 31 de kilometri.

”Este groaznic. Noroc că abia dimineață este avionul. Cred că vom ajunge până atunci”, au exclamat ironic fotbaliștii oțelarilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite