200.000 € pentru Cociş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al lui Lokomotiv Moscova va evolua un sezon şi jumătate pentru FC Timişoara. Marian Iancu şi Ovidiu Sabău l-au convins pe Răzvan Cociş să evolueze în Banat. Mijlocaşul a primit 100.000 de euro la semnătură.

Timişoara face transferuri sonore. După repatrierea lui Cosmin Contra, Marian Iancu a reuşit să aducă în Banat un alt tricolor. Este vorba de Răzvan Cociş (27 de ani), jucător rămas liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Lokomotiv Moscova.

Tiberiu Petriş, agentul jucătorului, a confirmat transferul lui Cociş sub comanda lui Sabău: „Răzvan va semna cu Poli. Aproape toate lucrurile sunt puse la punct, nu cred că se mai poate schimba ceva", a declarat acesta. Directorul general al timişorenilor, Gheorghe Chivorchian, a explicat cum l-a convins pe Cociş să ajungă pe Bega, deşi acesta a intrat la un moment dat chiar în vederile celor de la Portsmouth: „Poli e o echipă tentantă pentru toată lumea.

Nu a fost greu să ajung la un acord cu Cociş. I-am trimis pe fax oferta şi ce obiective avem noi. Am discutat cu el şi a fost de acord să vină să ne ajute". Cociş va încasa la Timişoara un salariu de 100.000 de euro, urmând ca veniturile să crească în funcţie de performanţele echipei. El a mai primit şi un bonus de 100.000 de euro la semnătură.

Iancu l-a vrut şi acum doi ani

Răzvan Cociş e un jucător pe placul lui Sabău, dar şi al patronului Marian Iancu. Finanţatorul Timişoarei l-a ofertat pe mijlocaş şi în urmă cu două sezoane, însă oficialii de la Lokomotiv Moscova au solicitat atunci 1,5 milioane de euro pentru jucător!

Şansele ca mijlocaşul să evolueze contra Rapidului (vineri, ora 20.30, Antena 1) sunt infime, deoarece nu este refăcut după o accidentare la braţ.

A fost dorit şi de Portsmouth

Cociş a fost foarte aproape de a juca în Premier League în această iarnă. Presa din Anglia a dat ca şi realizat transferul său la Portsmouth. Deşi „a bătut" palma cu englezii, pe trei ani, şi s-a înţeles cu aceştia pentru un salariu stagional de 700.000 de euro, transferul a picat. „Lanterna roşie" din prima ligă engleză a fost declarată falită. Mai nou, „albaştrii" au fost penalizaţi şi cu nouă puncte şi vor retrograda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite