15 spectatori plătitori la amicalul România – Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

75 de lei au fost încasările la meciul dintre selecţionatele Under 23, încheiat la egalitate, 0-0. România – Italia s-a disputat ieri într-un decor trist. Pe stadionul Giuleşti au fost circa 100 de spectatori, însă doar 15 dintre aceştia au plătit biletul de 5 lei.

Meciul, care a contat pentru „International Challenge Trophy", a fost pe măsura atmosferei. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a avut ocaziile mai bune, însă nu a reuşit să marcheze împotriva unei formaţii alcătuite din jucători italieni de liga a treia.

Selecţionerul echipei noastre nu s-a agitat foarte mult de pe bancă, neavând nici măcar o ieşire la marginea terenului pentru indicaţii. În schimb, din tribune se mai auzea din când în când vocea directorului general Ionuţ Lupescu.

S-a supărat pe Steaua

Răzvan Lucescu s-a arătat deranjat de atitudinea oficialilor stelişti, care au invocat o accidentare a lui Bogdan Stancu, pentru a nu-i permite jucătorului să vină la amicalul de ieri al naţionalei. „Pe viitor cei de la Steaua şi-l vor dori pe Stancu la echipa naţională, dar nu ştiu dacă având o astfel de atitudine vor mai avea această ocazie. Totuşi, eu îl cred pe Valeriu Argăseală, care a spus că jucătorul are o uşoară contractură", a spus Lucescu. Patronul Stelei, Gigi Becali, a divulgat că el nu l-a lăsat pe Bogdan Stancu la lot şi că povestea cu accidentare a fost doar o simplă păcăleală.

În urma acestui meci, România trebuie să învingă în Malta la trei goluri diferenţă pentru a câştiga turneul amintit. România „U 23" a jucat ieri în formula: Tătăruşanu - Homei (Străuţ 46), D. Grigore, Sîrghi, Sepsi (Răduţ 86) - Chiacu (Antal 46), Onicaş (Olariu 76), A. Ionescu, Pîrvulescu - Ioniţă, Alexe (Liţu 65).

Răzvan Lucescu evită „circul“ din jurul naţionalei

Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de acţiunea naţionalei Under 23. „E prematur să vorbim de jucătorii care vor fi chemaţi la echipa mare după acest meci, dar mi-au plăcut Andrei Ionescu, Alexe şi Sîrghi. În schimb, mă aşteptam la mai mult de la Ioniţă, mai ales că din vară el va evolua pentru Köln. Unii fotbalişti aveau emoţii în vestiar“, a spus Lucescu. Referindu-se la atacurile la care a fost supus în ultimul timp, selecţionerul a fost succint: „Sunt optimist şi nu mă interesează declaraţiile de circ”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite