"Dulăul" a dat afară nouă jucători de la U. Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo ar putea chiar să-şi prezinte demisia
Viorel Hizo ar putea chiar să-şi prezinte demisia

Conducerea clubului de fotbal Universitatea Cluj a decis să pună pe liber nu mai puţin de 9 jucători, din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme. "Şepcile roşii" au remizat în prima etapă din returului Ligii a II-a cu Gaz Metan CFR Craiova (0-0) şi a pierdut cu FC Bihor (1-2), sâmbătă, în etapa a 20-a, ambele pe teren propriu.

Clujenii sunt acum pe locul 5, la patru puncte de primele două locuri, care asigură promovarea în Liga I.

Fotbaliştii au primit 3.000 de lei amendă pentru ultimele două rezultate, iar nouă dintre ei au fost daţi afară.

Rareş Stan, George Negură, Bogdan Fărcaş, Flavius Băd, Andrei Niţu, Valentin Lemnaru, Nicolae Muşat, Robert Iacob şi Rareş Soporan nu vor mai face parte din lotul echipei.

"Lotul a fost format din 32 de jucători care îşi primeau contractele şi banii pe chirie. Am analizat şi am rămas cu 23, la restul s-a renunţat. Am luat toate aspectele în calcul, începând cu caracterul şi terminând cu atitudinea care o au şi cu ceea ce fac ei în teren. Unii au avut o atitudine de neacceptat. S-au creat condiţii la acest club peste nivelul ultimelor 10 echipe din Liga 1.  Am pierdut 5 puncte cu 2 echipe care s-au adunat acum o lună şi nu puteam trece cu vederea acest lucru", a urlat nervos antrenorul Viorel Hizo.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Universităţii Cluj, Răzvan Dumitru, a renunţat la funcţie, din cauza unor probleme de sănătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite