Au făcut spectacol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Tricolorii au încheiat campania pentru Euro 2008 "en-fanfare". Au umilit Albania şi au terminat grupa pe primul loc, în ultimul act din istoria Stadionului Naţional . Ce-şi puteau dori mai

>> Tricolorii au încheiat campania pentru Euro 2008 "en-fanfare". Au umilit Albania şi au terminat grupa pe primul loc, în ultimul act din istoria Stadionului Naţional .

Ce-şi puteau dori mai mult fotbaliştii naţionalei noastre de fotbal de la ultimul lor meci din preliminariile pentru Euro 2008, decât o victorie la scor? Au obţinut-o, dar în primele 45 de minute au muncit serios contra unei selecţionate a Albaniei arţăgoase. Partea a doua a adus şi spectacolul gustat din plin de cei 20.000 de spectatori.

Înfrângerea din Bulgaria l-a supărat foarte mult pe Victor Piţurcă, deoarece tricolorii au acum şanse mici să mai fie capi de serie pentru preliminariile Mondialului din 2010. Tocmai de aceea, selecţionerul a
ţinut ca ultima impresie în faţa propriilor fani să fie una bună şi şi-a biciuit elevii înainte de partida de aseară cu Albania.

Mult mai motivaţi, fotbaliştii noştri au evoluat altfel decât au făcut-o la Sofia. Adică mult mai bine, chiar dacă, în prima repriză, elevii lui Barici au avut o bară şi alte două ocazii mari, intercalate de golul lui Dică. Niculae a zăpăcit şi ieri asistenţa prin ratările sale, dar în mitanul secund şi-a luat revanşa printr-o "dublă".

Piţurcă, surprins de albanezi

De altfel, în partea a doua, ca un ultim omagiu adus unui stadion plin de istorie, echipa noastră a făcut spectacol spre bucuria celor 20.000 de fani, lăsaţi să intre gratis pe stadion. Corect, şi albanezii au avut doi eliminaţi, iar noi - două penalty-uri, dar scorul final este just.

"Albanezii m-au surprins că au jucat foarte ofensiv, dar asta i-a costat. De data aceasta i-am simţit pe băieţi motivaţi, nu ca la Sofia, şi, chiar dacă am avut probleme în prima repriză, ne-am descătuşat, apoi am făcut chiar spectacol.

Mă bucur că am terminat pe primul loc, dar sunt trist că nu am obţinut maximum de puncte din aceste ultime două meciuri. Vom trage ponoasele la tragerea la sorţi pentru preliminariile Mondialului viitor", a spus Piţurcă.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite