"Să nu mă faceţi erou!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numele lui este pe buzele tuturor iubitorilor fenomenului Dinamo. Cu nemţii de la Bayer Leverkusen a marcat de două ori, unul cu dreptul, unul cu stângul, dovedind că este, poate, cel mai în

Numele lui este pe buzele tuturor iubitorilor fenomenului Dinamo. Cu nemţii de la Bayer Leverkusen a marcat de două ori, unul cu dreptul, unul cu stângul, dovedind că este, poate, cel mai în formă atacant al momentului. Claudiu Niculescu savura ieri din plin acest succes.
- Cum te simţi Claudiu?
- Foarte bine. Am dormit excelent după meci. Când m-am trezit dimineaţă, am simţit un fior de emoţie pe şira spinării. Mai simţeam încă ecoul galeriei noastre de la finalul partidei. Sunt mândru de această victorie, una foarte importantă pentru Dinamo.
- Victorie realizată prin golurile tale
- Vă rog, am mai spus-o şi după meci, nu mă scoateţi pe mine erou. Eroi suntem toţi cei care facem parte din lot. Nu folosesc clişee, dar chiar aşa gândesc.
- Bine, dar tu ai marcat două goluri, nu?
- Am mai trăit momente frumoase la Dinamo, dar parcă niciunul nu se compară cu cel de acum. Practic, trăiesc un vis frumos din care nu aş vrea să mă mai trezesc. E adevărat, în primul rând pentru că am marcat aceste două goluri, de care îşi va aminti lumea peste ani.
- Este Dinamo acum capabilă să ajungă şi pe locul I în Grupa B?
- Vom merge mult mai relaxaţi la Londra, pentru că suntem deja calificaţi, dar tocmai aici este şpilul, cum se spune. Exact când eşti relaxat îţi iese jocul cel mai bine, totul merge ca la carte. Dar, vreau să vă mai spun un lucru. Mai sunt mândru dintr-un anumit punct de vedere, şi anume că am făcut parte dintr-o grupă de Liga Campionilor.
- Unde crezi că se va opri Dinamo în acest sezon al Cupei UEFA?
- Am demonstrat că avem valoare, şi nu mai trebuie să o demonstrăm încă o dată. Suntem în stare de orice. Este greu de spus ce va fi în primăvară. Din acest moment sunt numai echipe puternice, dar noi ne-am călit în grupe. Nu ne este teamă de niciun adversar. Indiferent de cine va fi, noi ne vom lupta pentru calificare. Dar, nu ne gândim la finală. Mai este mult până acolo.
- ţi-ai dori să joci cu Steaua?
- ştiu că în turul următor nu putem juca cu ei. Haideţi să trecem noi mai departe şi apoi o să mai vedem.
- În aceste condiţii, mai vrei să pleci de la Dinamo?
- A fost o rătăcire a mea, la începutul campionatului, de care nu mai vreau să-mi amintesc sau să mai pomenesc. Mă simt bine la Dinamo, iar acum chiar nu-mi doresc să plec de aici.
- Cristi Borcea spunea că tu vei fi noul antrenor al echipei?
- (râde) Nea Mircea Rednic este antrenorul lui Dinamo şi o face foarte bine. Apoi, eu am de gând să mai joc măcar patru-cinci ani, sunt jucător activ şi nu are rost să vorbim de antrenorat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite