"Ce să le facem patronilor, să-i împuşcăm?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, l-a criticat în special pe şeful Stelei, Gigi Becali, pentru jignirile şi bălăcărelile din fotbalul românesc. "Gigi Becali i-a jignit pe toţi cei cu care e

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, l-a criticat în special pe şeful Stelei, Gigi Becali, pentru jignirile şi bălăcărelile din fotbalul românesc. "Gigi Becali i-a jignit pe toţi cei cu care e în competiţie, e o aberaţie", şi-a început preşedintele Federaţiei Române de Fotbal tirul asupra finanţatorului stelist. Şeful de la Casa Fotbalului i-a atacat ieri dur pe conducătorii de club din Liga I după ce nivelul insultelor şi al acuzelor a atins cote maxime în acest miniretur.

Patronul Gigi Becali a fost principala ţintă a lui Sandu. "Ce vreţi să le facem patronilor? Să-i împuşcăm? Nu avem acest drept! Folosim doar sancţiuni sportive! Atrag atenţia celor de la Comisii să pună regulamentul în aplicare în totalitate.

Dacă nu le e ruşine, să piardă cluburile şi suporterii, să-i depuncteze! Dacă Gigi Becali nu mai apare la televizor, fotbalul se va îmbunătăţi!", a precizat Sandu, care nu l-a iertat nici pe patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu: "Ca om de afaceri, trebuie să fie foarte atent la ceea ce declară, pentru că e vizibil în plan internaţional.

Porumboiu a greşit când a jignit un arbitru, mă mir că şi el a început să aibă acest fel de comportament. Îl rog să înceteze!". Sandu a criticat şi tendinţa cluburilor de a transfera jucători străini de mâna a doua: "Majoritatea jucătorilor străini veniţi sunt medii, dacă mă uit la ăştia pe care i-a luat Dinamo îmi vine să plâng".

Fără arbitri străini

Preşedintele FRF a declarat că nu va mai accepta ca partidele din Liga I să mai fie conduse de arbitri din afara ţării. "Nu se vor mai aduce arbitri străini! Arbitrii tineri trebuie să capete experienţă!", a anunţat Sandu, care este convins de corectitudinea cavalerilor fluierului români: "Vă garantez că nu mai există corupţie la nivelul arbitrilor!".

În schimb, Sandu a avut o atitudine critică la adresa arbitrilor retraşi din activitate: Aceşti foşti arbitri la Liga a doua şi a treia încă fac jocurile şi îi obligă pe arbitrii tineri să greşească. O să avem ac şi de cojocul lor! La Liga I, arbitrii tineri ne cer să fie observaţi de foşti jucători, nu de foşti arbitri, care mai au încă legătură cu cluburile".

Dacă declaraţia lui Gigi Becali este o glumă, îi recomand să nu mai facă astfel de glume, pentru că va fi chemat la DNA
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite