Au "explodat" bombele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid şi-a prezentat ieri noile achiziţii spectaculoase, aşa cum anunţase George Copos, mijlocaşul Herea şi secretarul Manea, dar şi pe portarul Andrade şi fundaşul Tamandare Cu doar o

Rapid şi-a prezentat ieri noile achiziţii spectaculoase, aşa cum anunţase George Copos, mijlocaşul Herea şi secretarul Manea, dar şi pe portarul Andrade şi fundaşul Tamandare

Cu doar o săptămână înainte de începerea campionatului, rapidiştii au reuşit să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Achiziţionarea mijlocaşului echipei FC Naţional, Ovidiu Herea. Acesta a fost prezentat ieri, într-o conferinţă de presă, alături de alte achiziţii de ultim moment: portarul Andrade, fundaşul Tamandare şi secretarul general Nicolae Manea.

"Am ajuns la o înţelegere extrem de complicată, prin care FC Naţional deţine majoritatea drepturilor pentru jucător. Bergodi mi-a spus că îl doreşte foarte mult pentru că poate face diferenţa pe teren. Pentru prima oară, Constantin Iacov (n.r. - preşedintele lui FC Naţional) s-a gândit la binele copilului şi nu la bani", a precizat George Copos, care a mai afirmat, cu această ocazie, că, în perioada 20 iulie 2006 şi 20 iulie 2007, clubul

Rapid a cheltuit 8,5 milioane de euro pentru a aduce jucători noi şi a încasat doar 900.000 de euro de pe urma celor care au părăsit Giuleştiul. "Mă bucur că am ocazia să colaborez din nou cu domnul Bergodi, dânsul m-a promovat la FC Naţional, mă cunoaşte foarte bine, ştie cum să mă pună în valoare.

Am vorbit şi cu Săpunaru, mă aşteaptă, îmi doresc să facem o echipă ca la FC Naţional", a afirmat Herea, căruia i-a fost propus un contract pentru o perioadă de patru ani. Fostul mijlocaş al bancarilor a primit tricoul cu numărul 16, în timp ce Tamandare a luat tricoul cu numărul 2, iar lui Andrade i-a revenit numărul 99, care i-a aparţinut lui Viorel Moldovan.

Nae Manea: "Niciodată nu l-am atacat pe Copos"

În altă ordine de idei, patronul George Copos a afirmat, ieri, că nu l-a readus pe Nae Manea în Giuleşti doar pentru a se împăca cu suporterii. "Avem nevoie de spiritul rapidist pe care îl reprezintă. De luni îşi va lua în primire biroul şi va ocupa funcţia de secretar general şi va răspunde de PR şi de relaţia cu FRF şi LPF.

Nu l-am adus pe Nicolae Manea pentru a împăca suporterii, noi ne-am pus de acord de la finala Cupei României cu Poli Timişoara", a spus Copos, contrazis însă de liderul galeriei Rapid, Gigi Corsicanu, prezent şi el la conferinţa de presă. "Noi v-am cerut să aduceţi rapidişti la echipă, de ce nu spuneţi acest lucru?".
Imediat, Nicolae Manea a sărit în apărarea patronului său.

"Eu cunosc bine atmosfera de la Rapid, când suporterii ne alergau pe linia ferată. Atunci aveam o echipă amărâtă, dar acum nu mai este aşa datorită domnului Copos. Nu vreau să-l perii, dar se ştie că niciodată nu l-am atacat", a declarat Manea. În urmă cu un an, Nae Manea a lansat un atac la adresa lui George Copos, pe care îl acuza de "vrăjeli comuniste".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite