2.000.000 de euro pentru a încurca Realul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul spaniol "Marca" susţine că FC Barcelona oferă o sumă fabuloasă celor de la Mallorca pentru a nu pierde în ultima etapă, pe terenul formaţiei antrenate de Fabio Capello Cu 90

Cotidianul spaniol "Marca" susţine că FC Barcelona oferă o sumă fabuloasă celor de la Mallorca pentru a nu pierde în ultima etapă, pe terenul formaţiei antrenate de Fabio Capello

Cu 90 de minute rămase din actuala stagiune a Primera Division, Real Madrid este favorită la câştigarea trofeului, după o pauză de trei sezoane. Aflată la egalitate de puncte cu madrilenii, Barcelona speră ca aceştia să se încurce în ultimul meci, cu Mallorca, şi sunt gata să cheltuiască două milioane de euro pentru a-şi păstra titlul. Campioană-surpriză ar putea fi totuşi FC Sevilla.

"Capul Madridului are un preţ: două milioane de euro", a anunţat ieri cotidianul "Marca", susţinând că oficialii Barcelonei au promis adversarei din ultima etapă a Realului, Mallorca, o primă-record.

În lupta pentru titlu între cele două echipe, numeroase zvonuri despre prime fabuloase oferite adeversarelor au apărut în presa iberică, deşi motivarea financiară a terţilor este interzisă în fotbalul spaniol.

Autor al deja faimosului gol cu mâna, sâmbăta trecută, împotriva lui Espanyol, Lionel Messi (FC Barcelona) a declarat că, dacă ar fi după el, ar premia jucătorii de la Mallorca pentru un egal sau o victorie reuşită duminica viitoare.

Barcelona întâlneşte în ultima etapă, în deplasare, deja retrogradata Gimnastic şi ar putea deveni campioană dacă Real nu câştigă ultimul său meci. Cele două echipe se află la egalitate de puncte, însă madrilenii au avantajul meciurilor directe (2-0 şi 3-3).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite