180.000 de euro pentru aurul olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul naţional de handbal feminin a plecat ieri către Beijing. În cazul în care vor cuceri medalia de aur la Beijing, tricolorele au promisă o primă de 100.000 de euro de sportivă de la

Lotul naţional de handbal feminin a plecat ieri către Beijing. În cazul în care vor cuceri medalia de aur la Beijing, tricolorele au promisă o primă de 100.000 de euro de sportivă de la omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu.

Acesteia i se mai adaugă 80.000 de euro din partea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, plus un autoturism de teren Hoover, a cărui valoare este de 17.000 de euro. Cumulat, fetele din prima reprezentativă de handbal ar putea ajunge la un total aproximativ de 200.000 de euro.

Valeria Beşe, căpitanul naţionalei României şi portdrapelul delegaţiei noastre la Jocurile Olimpice, este de părere că întrecerea feminină va fi foarte grea, însă nu exclude posibilitatea ca ţara noastră să dispute finala. "Ne vom strădui să fim cele mai bune la Beijing.

Nu m-am gândit dacă voi avea emoţii pentru faptul că voi purta steagul României la festivitatea de deschidere. Din câte am auzit, drapelul este foarte greu, însă nu pot spune dacă e mai greu să joc decât să duc steagul", a încheiat Valeria Beşe.

Ţânţăreanu a afirmat că handablistele au capacitatea de a ajunge până în finală şi de a cuceri medalia de aur la Olimpiadă: "Dacă se va întâmpla acest lucru le voi da fetelor câte 50.000 de euro de căciulă, poate chiar 100.000, pentru că merită acest lucru".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite