Fără eseu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sud-africanii au intrat pentru a doua oară în posesia trofeului Webb-Ellis la capătul unui meci inedit Echipa naţională a Africii de Sud a învins, sâmbătă seară, pe Anglia, scor

Sud-africanii au intrat pentru a doua oară în posesia trofeului Webb-Ellis la capătul unui meci inedit

Echipa naţională a Africii de Sud a învins, sâmbătă seară, pe Anglia, scor 15-6, în finala Campionatului Mondial de rugby într‑un meci în care nu a fost înscris niciun eseu.

Pentru sud-africani au punctat Montgomery ("7, "15, "39, "50) şi Steyn ("61), în timp ce pentru englezi a punctat Wilkinson ("11, "43). Mai mult, doi jucători ai campioanei mondiale au fost desemnaţi cei mai buni marcatori ai CM.

Este vorba de Percy Montgomery, care a reuşit 105 puncte şi de coechipierul său Bryan Habana, care a reuşit opt eseuri. Pentru a sărbători succesul, Africa de Sud va defila cu trofeul Webb-Ellis prin şase oraşe, iar preşedintele Thabo Mbeki îi va primi la reşedinţa sa oficială din Pretoria.

Africa de Sud a câştigat cea de-a şasea ediţie a CM la Rugby, reuşind a doua sa victorie, după cea din 1995. Celelalte patru ediţii au fost câştigate de Noua Zeelandă (1987), Australia (1991 şi 1999) şi Anglia (2003).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite