Cine sunt eroii de pe Olimpico din Roma?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucători de pe trei continente au reprezentat CFR-ul marţi seară "Adevărul" vă prezintă cei 13 jucători care au îmbrăcat tricoul CFR-ului în cea mai glorioasă seară de până acum din

Jucători de pe trei continente au reprezentat CFR-ul marţi seară

"Adevărul" vă prezintă cei 13 jucători care au îmbrăcat tricoul CFR-ului în cea mai glorioasă seară de până acum din istoria clubului.

Eduard Stăncioiu, 27 de ani, portar. S-a născut la Bucureşti, a debutat la Sportul Studenţesc, unde a jucat 8 sezoane, înainte de a veni la Cluj, în urmă cu doi ani. A fost pentru scurtă vreme căpitan de echipă. Conduce un autoturism Infinity FX 35.

Anthony da Silva (Tony), 27 de ani, fundaş. Franco-portughezul, zis "pitbulul", este preferatul preşedintelui Iuliu Mureşan, pentru stilul bătăios din teren. S-a căsătorit în acest an cu o franţuzoaică şi are un Porsche.

Ferreira de Sousa Ricardo Manuel (Cadu), 26 de ani, fundaş. Portughezul a preluat banderola şi postul de profesor de limba română pentru "legiunea străină", de la conaţionalul Oliveira. Mediază problemele jucătorilor străini cu preşedintele Mureşan. El are un BMW seria 5.

Andre De Sousa Galiassi, 28 de ani, fundaş. Brazilianul a făcut impresie proastă la început, din cauza condiţiei fizice, dar a recuperat şi este nelipsit din echipa de bază.

Alvaro Pereira, 23 de ani, fundaş. Ţara de provenienţă este Uruguay, dar a fost transferat la CFR de la Argentinos Juniors, din Argentina. CFR a plătit pentru el cea mai mare sumă din istoria clubului: 2,4 milioane de euro.

Sebastian Dubarbier, 21 de ani, atacant. Argentinianul a făcut senzaţie de la primele partide, datorită vitezei sale, fiind poreclit şi leopardul. Are părinţi atleţi care au făcut sport de performanţă.

Da Silva Soares Daniel Ricardo (Dani), 25 de ani, mijlocaş.Este titularul incontestabil al postului de mijlocaş la închidere. A venit împreună cu Didy de la echipa portugheză Pacos Ferreira. Este logodit cu sora căpitanului Cadu.

Juan Emanuel Culio, 25 de ani, mijlocaş. Mijlocaşul a mai jucat în ţara sa natală, dar şi în Chile. Foarte bun prieten cu Fabbiani, cu care împărţea locuinţa din Cluj. Cei doi sunt sufletul petrecerilor echipei, după partidele câştigate de CFR.

Eugen Trică, 32 de ani, mijlocaş. Decanul de vârstă al echipei a jucat la Universitatea Craiova, Steaua, dar şi la echipe din Bulgaria şi Israel. Olteanul a surprins prin declaraţia recentă că renunţă la echipa naţională şi că s-ar putea retrage din fotbal la finalul acestui sezon. Căsătorit cu Lorena, fiica lui Ilie Balaci.

Yssouf Kone, 25 de ani, atacant. Ivorianul joacă pentru naţionala din Burkina Fasso. Singurul titular care a mai jucat în Champions League, cu Rosenborg - Norvegia. A mai jucat în Maroc şi la Lecce - Italia.

Cristian Călin Panin, 30 de ani, fundaş. Panin este ardelean din Arad şi a evoluat la UTA până în 2004, când a venit în Gruia. Exceptându-l pe Minteuan, născut la Cluj, este cel mai vechi jucător al echipei. Joacă deopotrivă pe stânga sau dreapta apărării.

Sixto Peralta, 28 de ani, mijlocaş. Argentinianul a venit liber de contract, de la echipa River Plate, după ce a jucat în Mexic, Anglia şi Italia. În sezonul 2000-2001 a trecut pe la Inter Milano, unde însă nu a confirmat.

Mureşan, campion în primul an

După primul sezon la CFR, echipă cu care a devenit campion, chiar dacă nu a fost utilizat prea mult de Andone, mijlocaşul defensiv Gabriel Mureşan a fost titular în primul meci din Champions League.

Gabi Mureşan vine de la Gloria Bistriţa, unde a fost descoperit de Ioan Ovidiu Sabău pe vremea când juca la divizionara C Mobila Sovata. După transferul la CFR a ieşit din circuitul echipei naţionale, nefiind folosit în meciurile de campionat.

Şansele de calificare în "optimi" au crescut considerabil, dar urmează o perioadă grea şi în campionat
Gabriel Mureşan,
mijlocaş CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite