Piţurcă: "Ştiu două naţionale cu care putem aranja un amical! Îl vom juca în străinătate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Argentina a anunţat azi, într-un comunicat pe site-ul oficial al federaţiei că nu se va mai prezenta la Bucureşti, pentru meciul amical cu România, de la inaugurarea "Naţional Arena", programată pe 10 august.

Victor Piţurcă s-a declarat dezamăgit de decizia oficialilor argentinieni, însă speră că va avea destul timp la dispoziţie pentru a prefecta un alt amical. Selecţionerul afirmă că are două variante, ambele naţionale fiind din Europa, informează prosport.ro.

Piţurcă a mai spus că "Naţional Arena" va fi inaugurat pe 6 septembrie, cu Franţa, dacă România nu va întâlni Argentina sau Portugalia pe 10 august, astfel că şansele ca primul meci pe noul stadion să se dispute cu o lună mai târziu sunt maxime.

"A fost o lovitură pentru mine. Îmi făcusem planuri vizavi de acest joc, jucătorii la fel, îşi făcuseră planuri şi vise. Îmi pare rău şi pentru suporterii noştrii care aproape au epuizat biletele. Argentina e una dintre cele mai mari naţionale de pe Planetă, dar nu se ţine de promisiune.

Pentru noi era foarte important şi un test util pentru meciul dificil cu Franţa, care se va juca în Septembrie. Noi ne vom urma programul, luni va fi reunirea, va urma un stagiu şi de pregătire, şi de antrenamente tactice. Mai aşteptăm o zi, două să vedem care sunt posibilităţile.

Ştiu şi două echipe reprezentative cu care am putea perfecta un joc amical, poate în străinătate, într-o ţară din Europa. Sunt selecţionate din Europa. Indiferent cu cine jucăm, e important să avem un meci amical. Dacă jucăm în ţară, e exclus pe Naţional Arena. Dacă nu vom juca cu Argentina sau Portugalia, "Naţional Arena" ar trebui inaugurat cu România-Franţa, pe 6 septembrie", a declarat Victor Piţurcă la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite