Piţi: "În acest moment nu mă interesează echipa naţională!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a dat de înţeles că anumite persoane din cadrul Federaţiei Române de Fotbal nu doresc ca el să revină pe banca tricolorilor

"După cum ştiţi, când am preluat eu naţionala, echipa venea după 8 ani de secetă. Ştiţi cum erau jigniţi jucătorii. Ei bine, cu jucătorii pe care eu i-am adus la naţională, am reuşit calificarea de pe primul loc. Din păcate, la EURO am picat într-o grupă foarte grea. Sigur, n-a fost uşor să obţin acele rezultate.

Acum este situaţia care este, din păcate, Răzvan a fost cel care a avut parte de aceste rezultate proaste. Ştii că îi este greu. Este bine că a fost lăsat să continue, trebuie lăsat să-şi ducă mandatul la capăt. Răzval Lucescu ar trebui să aibă susţinerea totală a lui Mircea Sandu.

Dar în acelaşi timp, eu nu cred că Răzvan a rămas la naţională fără voia lui Sandu. Dacă voia, Mircea Sandu probabil că îl dădea afară. Părerea mea e că trebuia să se ia decizia ca Răzvan să rămână până la sfârşitul preliminariilor"

Piţurcă a ţinut să pună capăt informaţiilor care-l dădeau înlocuitorul lui Răzvan Lucescu. Fostul antrenor al Ştiinţei spune că nu este interesat de postul de selecţioner, cât timp există persoane în FRF care se opun.

"Încă o dată vă spun, Victor Piţurcă este ieşit în acest moment din calculele echipei naţionale. S-au făcut nişte calculele zilele acestea, au venit diferite persoane la mine să mă duc să vorbesc...nu mă interesează echipa naţionala, atât timp cât sunt unele persoane care nu mă doresc acolo. În momentul ăsta, Victor Piţurcă nu este dorit la echipa naţională şi nici eu nu vreau să merg acum la echipa naţională.

Victor Piţurcă va veni la naţională când va fi dorit de absolut toată lumea şi opinia publică are încredere în Victor Piţurcă. Eu nu vreau să vin pentru anumite interese. Sunt în poziţia în care nu vreau să vin la echipa naţională până nu sunt dorit de toată lumea", a declarat Victor Piţurcă la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite