Victor Piţurcă: "Echipa naţională ar trebui să renunţe imediat la Rădoi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova l-a taxat pe jucătorul lui Al Hilal pentru faptul că acesta a spus că nu va mai veni la echipa naţională din cauza lui Ionuţ Lupescu

"Când declari că renunţi la echipa naţională, apoi revii asupra deciziei, nu ai caracter solid, nu ai personalitate puternică şi nu ai ce să faci cu jucătorul respectiv la reprezentativă. Nu vorbesc de Rădoi neapărat, ci la modul general. Eu l-aş lăsa în pace, nu aş mai conta pe el. Am văzut că după ce am părăsit eu echipa naţională, Mirel a declarat că de-acum vine cu plăcere la lot, ca şi cum înainte nu se întîmpla la fel. Normal că m-a deranjat această declaraţie", a spus, azi, Victor Piţurcă într-o conferinţă de presă. Jucătorul lui Al Hilal a anunţat că se retrage de la naţională din cauză că s-a simţit lezat de unele declaraţii ale directorului general de la FRF, Ionuţ Lupescu.

Tehnicianul a vorbit şi despre parcursul bun al Universiătşii Craiova. "În sfârşit după o perioadă destul de lungă suntem pe plus în clasamentul adevărului. Nu putem să ne bucurăm prea mult pentru că urmează meciul cu Vaslui, o echipă în revenire de formă. Sper să depăşim acest meci cu o victorie, ceea ce ne-ar instala la mijlocul clasamentului cu reale perspective de a ajunge în prima parte a clasamentului. nu am avut probleme deosebite după meciul cu Braşov, doar Stoianof care a avut o luxaţie. Revine probabil Mihai Costea şi Florin este bine, dar va mai trece o mică perioadă până va putea juca. Nu cred că Universitatea este echipa momentului, Galaţi sau Timişoara, echipele de pe primele locuri sunt echipele momentului. Prime speciale vom primi probabil când vom fi pe locul 3. La titlu nu ne gândim, suntem prea departe de Oţelul şi Timişoara. Steaua nu e pe locul 2, de ei sîntem aproape, la fel şi de Dinamo. S-a făcut un lobby extraordinar pentru derby, dar nici 10.000 de oameni nu cred că au fost. Noi am avut în tribune 20.000 de oameni cu Sportul, 10.000 cu Minerul Lupeni, în Cupa României, fanii olteni au ceva special", a spus Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite