Piţurcă, desfiinţat de un jucător al naţionalei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României
Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României

Nu va mai veni niciodată la lot după aceste declaraţii la adresa selecţionerului!

Victor Piţurcă l-a acuzat ieri pe Cristi Săpunaru că a preferat să meargă în vacanţă în loc să participe cu naţionala la cantonamentul din Austria şi Elveţia, iar fundaşul de 28 de ani al lui FC Porto a luat foc când a auzit acest lucru.
„Văd că acest om a ales să îşi spele rufele în public şi lucrul ăsta nu se face! Dacă avea ceva cu mine, trebuia să purtăm o discuţie între patru ochi! Pe adresa fiecărui club se trimite o preconvocare înainte de acţiunile echipelor naţionalei. Eu nu am primit aşa ceva. Şi ce era să fac? Să vin de nebun la Mogoşoaia, fără să mă cheme nimeni, că eu sunt Săpunaru de la Porto?", a răbufnit fostul rapidist la Digi Sport, care a câştigat 12 trofee cu FC Porto.
"Nu sunt prost şi pot să-I dau o replică!"
"Anul trecut a zis la fel, că nu m-am dus în America de Sud ca să stau în vacanţă. Iar eu îmi plângeam tatăl, care era bolnav de cancer şi a murit chiar în timpul acelui turneu! Nu e bărbat, nu a avut curaj să-mi spună în faţă. Dacă vrea polemică, eu îi răspund, că nu mi-e frică. Nu sunt prost şi pot să-i dau o replică. Oricum, cât acest om e la naţională, eu nu mai vin!", a anunţat clar Săpunaru.
Oricum, după aceste declaraţii pare imposibil ca Piţurcă, oricum deranjat dinainte de atitudinea lui Săpunaru, să-l mai convoace vreodată pe jucătorul lui Porto, care are doar 9 selecţii la naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite