Victor Piţurcă: ”În repriza secundă am jucat extraordinar!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România - Uruguay * Foto: Marian Vilău
România - Uruguay * Foto: Marian Vilău

Selecționerul Victor Piţurcă a avut motive să fie mulţumit de rezultatul de egalitate, 1-1, obținut în fața Uruguayului, campioana Americii de Sud. El a recunoscut că oaspeții au fost periculoși până la pauză, însă a remarcat jocul din a doua repriză a tricolorilor. 

Satisfăcut de rezultat, dar și de faptul că România a avut parte de un adversar puternic, în meci amical, Pițurcă a declarat la GSP TV: ”Sunt jocuri cu adversari puternici în care putem evalua nivelul la care ne aflăm. Doar aşa putem fi pregătiţi să ne batem cu echipe precum Olanda sau Turcia. În primă repriză puteam primi 2-3 goluri, dar după pauză am jucat extraordinar. A fost un rezultat echitabil. Am avut un început slab de meci şi greşeli personale. Dar cei care au intrat au jucat bine. Mutu a luptat mult. Sunt mulţumit de el”.

Pițurcă le-a muțumit suporterilor, care au încurajat echipa națională în permanență. El a refuzat să comenteze incidentele produse în peluză, spunând că nu le-a văzut, fiind concentrat la meci. De asemenea, selecționerul n-a dorit să se refere prea mult la absența lui Raț din națională.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite