România a câștigat cu 1-0 amicalul cu Elveția, Grozav a marcat la debut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Echipa de fotbal a României s-a impus în fața Elveției, formație care surclasase Germania în urmă cu câteva zile. Unicul gol a fost marcat de Grozav, în minutul 56.

Unicul gol al fost marcat de debutantul Gheorghe Grozav, în minutul 56, care a reluat cu capul de la 10 metri un balon centrat din partea dreaptă de la Gabriel Torje.

Elveţia: Sommer - Lichtsteiner, Senderos, Djourou, Ziegler (Morganella '85) - Inler, Xhaka (Wiss '76) - Barnetta, Mehmedi (Winter '64), Stocker (Emeghara '64) - Derdiyok. Selecţioner: Ottmar Hitzfeld.

România: Lobonţ - Papp, Chiricheş, Găman (Goian '85), Raţ - Bourceanu (N. Grigore '55), Florescu (C. Lazăr '55) - Torje (Maxim '82), Grozav (Chipciu '65), Tănase - D. Niculae (Alexe '52). Selecţioner: Victor Piţurcă.

Partida a fost arbitrată de norvegianul Svein Odvar Moen, ajutat de asistenţii Dag Roger Nebben şi Magnus Lundberg. Arbitru de rezervă a fost elveţianul Beat Hidber.

La începutul partidei de la Lucerna, un suporter român a perturbat desfășurarea disputei - el a apărut cu mesajul ”Justice for Craiova!”.El a fost scos de pe teren după un minut de forţele de ordine.

România va mai disputa un meci amical, marţi, 5 iunie, de la ora 21.30, la Innsbruck, cu selecţionata Austriei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite