Victor Pițurcă: ”Bumba este motivat, are tupeu și poate progresa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Selecționerul Victor Pițurcă a vorbit despre meciul cu Krivbas, câștigat cu 1-0 de România A, apreciind faptul că protejații săi au rezistat unui ritm destul de bun în joc. El a spus despre Claudiu Bumba ca promite să devină un fotbalist de valoare, util echipei naționale în viitor.

Pițurcă a apreciat utilitatea stagiului pe care România A l-a făcut în Antalya: ”Mai avem două zile de muncă. Totul se prezintă foarte bine. Și ca joc. În seara aceasta, am avut un ritm bun. Am avut ocazia să văd mai mulți jucători. Marius Niculae a fost un adevărat căpitan de echipă. A avut și realizări. Remarcați sunt toți băieții. Sunt mulțumit de toți jucătorii. Nu vorbesc doar despre cele două jocuri, ci despre tot stagiul”, a declarat Pițurcă la Digi Sport.

Selecționerul a refuzat să răspundă criticilor ce i s-au adus: ”Nu mă interesează comentariile care se fac în legătură cu acest turneu”. El a vorbit, însă, despre Claudiu Bumba: ”Este motivat, are tupeu și îmi dă încredere că poate ajunge un fotbalist bun. Cum s-a întâmplat și cu Torje. A avut posibilitatea să debuteze la națională la o vârstă fragedă. Sper să dovedească în continuare lucruri frumoase și să-l mai convoc la echipă. Depinde de cum va munci, de seriozitatea sa”.

Chestionat în legătură cu soluțiile pe care le are pentru acoperirea postului de fundaș dreapta, Pițurcă a răspuns la Digi Sport: ”Postul lui Papp este fundaș central, dar poate juca foarte bine și pe dreapta. Săpunaru n-a mai jucat de mult timp. Și nu aveam alte soluții. Este și Luchin, care a jucat și a făcut-o foarte bine. Și el este tot fundaș central”.

În momentul în care i s-a spus că Mircea Sandu, președintele FRF, a spus că ”ar fi fost bine să avem cinci de Marius Niculae”, Pițurcă a zâmbit și a comentat: ”Dacă am avea cinci de Marius Niculae? Ce să facem cu cinci... El este atacant”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite