Sepsi: ”Sper să facem o echipă bună și să ne calificăm la CM din 2014”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laszlo Sepsi
Laszlo Sepsi

La finalul partidei de pregătire pe care România A a câștigat-o în această seară, cu 2-1, în fața formației Krivbas (Ucraina), Sepsi a declarat că este bucuros că a fost chemat la națională.

Jucătorul care evoluează acum în Liga a II-a a declarat la Digi Sport: "Cred că a fost un turneu reuşit. Cele două victorii obținute sunt bune pentru moralul nostru, mai ales că am avut un cantonament greu, cu multe antrenamente. A fost un pic ciudat să jucăm cu o echipă de club, dar acest test s-a dovedit util. Pentru mine a contat foarte mult că am fost chemat la naţională din liga a doua. Mă bucur că am reuşit să atrag atenţia de acolo.
Eu o să fac tot posibilul să fiu la echipa naţională. Sper să facem un meci bun şi cu Uruguayul, să facem o echipă bună şi să ne calificăm la Campionatul Mondial din 2014".

Fost antrenor al naționalei și al Stelei, Emeric Ienei a comentat evoluția naționalei la Digi Sport: ”Pițurcă nu avea ce face. Acum a adus niște jucători din prima Ligă pentru a-i urmări. Astăzi, adversarul a fost destul de bun. Bumba este un jucător cu personalitate, care poate să devină un fotbalist bun. Fotbalul nostru poate să renască dacă grăbim puțin lansarea unor jucători tineri. Toți jucătorii pe care i-am văzut astăzi au dovedit că sunt bucuroși să joace pentru națională”. Ienei i-a mai remarcat pe Marinescu, Roman precum și pe consacratul Marius Niculae.

Echipa de fotbal a României a câștigat și al doilea meci de pregătire în cadrul stagiului pe care îl efectuează în Antalya: 2-1 cu Kribas Krivoi Rog (Ucraina). Au marcat Marius Niculae (min. 14 și 46), respectiv Samodin (min. 42).

Oamenii lui Victor Pițurcă n-au strălucit nici în acest joc, ei fiind ”salvați” de reușitele atacantului dinamovist. Alături de Niculae, în acest joc s-au remarcat Neagu și Roman. Partida s-a desfășurat pe o vreme friguroasă – a bătut și vântul destul de tare.

Selecționerul a început meciul cu următorul ”11”: Echipa de start: Bălgrădean - Rîpa, Luchin, Dr.Gigore, Sepsi - Neagu, Bourceanu - M.Roman, Marinescu, Bumba – M.Niculae.

Au mai jucat: Silviu Lung Junior, Papp, Grecu, Goga, Markus și Pintilii.

În primul meci, disputat vineri, România A s-a impus cu 4-0 în fața Turkmenistanului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite