Scandal incredibil la naţionala U19! Zece jucători suspendaţi, Iovan şi Belodedici amendaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Dobrosavlevici şi Andrei Manole s-au pozat cu interlopul Buturovici
Alin Dobrosavlevici şi Andrei Manole s-au pozat cu interlopul Buturovici

Evenimente de necrezut la reprezentativa de juniori a României, petrecute la turneul din Serbia de la finalul lunii mai!

Directorul tehnic al FRF, Mihail Marian, a întocmit un raport în care prezintă întâmplări incredibile de la lotul de juniori U19. Naţionala antrenată de Ovidiu Stângă a ratat participarea la EURO 2012, fiind învinsă în ultimul meci al turneului de calificare din Serbia, de la finalul lunii mai, chiar de ţara gazdă cu 3-0. Chiar înaintea acestui meci s-au petrecut lucruri de necrezut: printre ele: jucătorii s-au întors beţi de la plimbarea în oraş, au pătat pereţii cu băutură, au băut bere chiar la masa din cantonament, deşi UEFA interzice acest lucru juniorilor, antrenorii au ascuns acest lucru, plus alte nereguli.
În urma acestor evenimente, zece jucători au fost sancţionaţi, dintre care şapte suspendaţi un an, iar trei câte şase luni! Antrenorului Ovidiu Stângă nu i se va reînnoi contractul, supervizorii Iovan şi Belodedici au fost amendaţi!


Măsurile complete luate de FRF:


1. Jucătorii Andrei Vaştag, Ionuţ Puţanu, Ştefan Popescu, Cristian Gavra, Laurenţiu Brănescu, Alin Dobrosavlevici şi Alexandru Ioniţă au fost suspendaţi timp de 1 an de la orice acţiune a loturilor naţionale.

2. Jucătorii Andrei Manole, Cristian Iancu şi Alexandru Buzbuchi au fosr suspendaţi timp de 6 luni de la orice acţiune a loturilor naţionale.

3. Antrenorului Ovidiu Stângă, care a favorizat prin deciziile luate săvârşirea acestor abateri disciplinare grave şi nu a informat niciun membru al conducerii delegaţiei în acest sens, nu i se va reînnoi contractul de muncă cu FRF, scadent în luna august a.c.

4. Medicul Constantin Bârsan şi masorul Dan Bucuroaia, care au avut cunoştinţă de aceste evenimente, dar, la recomandarea antrenorului principal, nu i-au informat pe membrii conducerii delegaţiei, au fost sancţionaţi cu avertisment scris şi vor avea o reducere a diurnei cu 50% timp de un an.

5. Antrenorul coordonator, Ştefan Iovan, care a dorit să supervizeze întregul program stabilit, fără să colaboreze cu toţi membrii staff-ului administrativ şi nu a reuşit să preîntâmpine săvârşirea acestor abateri disciplinare, a fost sancţionat cu avertisment scris şi va avea o reducere a diurnei cu 50% timp de un an.

6. Directorul tehnic al loturilor naţionale de juniori, Miodrag Belodedici, şi managerul echipei, Romulus Chihaia, au fost sancţionaţi cu avertisment scris şi cu reducerea diurnei cu 50% timp de şase luni.


Citeşte aici raportul complet:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite