România – Albania 1 - 1 / Victor Becali: „În România mai bine îl înjuri pe Iisus decât să vorbeşti de Răzvan Lucescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii de fotbal români au comentat rezultatul ruşinos înregistrat de formaţia antrenată de Răzvan Lucescu în primul meci al preliminariilor pentru Campionatul European

Început de sfârşit

Gică Popescu:" Atât poate naţionala"!

Răzvan Lucescu: "Există dorinţă, dăruire şi cu toate astea, nu câştigăm!"

image

"Ce să mai spun ? E supărător, nu am câştigat acest joc. Albania s-a dăruit, a făcut un presing agresiv.  Noi am avut ocazii imense, dacă nu reuşim să marcăm la astfel de situaţii, lucrurile se complică pe final. Am înscris pe final, dar ultimele minute trebuia să fim mai incisivi. Disperarea ne-a făcut neatenţi, ne-a adus în apărare. Şi a venit acea situaţie în care am luat gol. Sunt astfel de meciuri, dacă nu marchezi când nu trebuie se pot întâmpla lucruri ciudate. Suntem într-o perioadă negativă, ca şi conjunctură. E păcat de tot ce înearcă băieţii, care intră pe teren. Există dorinţă, dăruire şi cu toate astea, nu câştigăm." (Răzvan Lucescu, selecţioner România)

Lupescu: „Să avem încredere! Anul trecut mulţi dintre jucătorii de-acum erau la tineret!"

Franţa - Belarus 0-1. Au călărit „cocoşeii“!

Mircea Sandu: "E greu să ne calificăm, am mai spus-o"

image

"Ăsta e fotbalul, am controlat meciul, am avut trei ocazii, dar nu am marcat când trebuia. Grupa e dificilă... E greu să ne calificăm, eu am mai spus-o. Dacă jucătorii pun un pic de ambiţie în plus, şi respectă ce vrea antrenorul, cu Belarus câştigăm. E clar, nu suntem într-un moment în care să spunem că ne calificăm. Mergem în continuare pe mâna lui Răzvan, dar trebuia să fim un pic mai atenţi la faza defensivă." (Mircea Sandu, preşedinte FRF)

Ienei: "M-a deranjat jocul nostru"

image

"M-a deranjat mai mult jocul decât scorul. Nu a fost frumos că suporterii au cerut demisia lui Răzvan Lucescu, nu el a fost pe teren. România nu are echipă, aria de selecţie este foarte mică la ora actuală" (Emeric Ienei, fost selecţioner)

Lupescu: "Apărarea a greşit la golul Albaniei"

image

"Albania s-a apărat foarte bine. Am marcat la singurul corner pe care l-am avut, dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. Apărarea noastră a greşit la golul Albaniei. Sunt câţiva jucători care anul trecut au jucat la tineret, ca Torje, Deac sau Stancu, care au fost titulari. Trebuie să avem încredere în ei răbdare. Suntem doar la început de campanie. Am avut şi ghinion pe final" (Ionuţ Lupescu, director general FRF)

Victor Becali: "Florescu nu poate să fie numărul 10 la naţională"

"Din păcate, România este o echipă foarte modestă. Cine e de vină? Răzvan Lucescu şi cei care l-au pus antrenor. Nu vreau să zic mai multe despre Răzvan... În România mai bine îl înjuri pe Iisus decât să vorbeşti de Răzvan. Nu cred că Lobonţ are vreo vină la gol. Florescu nu poate să fie numărul 10 de la naţională. Soluţia mea pentru echipa naţională este încă o revoluţie! Răzvan nu poate fi schimbat acum" (Victor Becali, impresar)

Marica: "Nu avem timp să fim supăraţi"

6 goluri a marcat Ciprian Marica în acest sezon al Bundesligii, mai multe decât a reuşit în perioada 2007-2009

"Am muncit mult pentru acest meci. Nu am reuşit să o câştigăm, am avut şi ghinion. Am început campania de calificare la Euro cu stângul, dar nu avem timp de supărări, ne aşteaptă un meci greu cu Belarus" (Ciprian Marica, atacant România)

George Florescu: "Rezultatul e nedrept"

"Rezultatul e nedrept. O să încercăm să scoatem acum puncte din meciurile grele, cu Franţa şi Bosnia. Motivaţie am avut, dar din păcate atât s-a putut. Trebuie să ţinem capul sus, şi să contiunăm această campanie. Ştiu că lumea ne-a huiduit, asta este România, dar la sfârşitul campaniei, când vom fi calificaţi, lumea va fi alături de noi. Un 1-1 nu mulţumeşte pe nimeni. E un semieşec" (George Florescu, mijlocaş România)

Răzvan Raţ: "Nu vrem să ne găsim scuze"

image

„A fost o seară ghinionistă pentru noi. Nu vreau să ne găsim scuze. Am făcut un pas greşit, mare, iar şansele noastre de calificare scad. Ca să ne calificăm trebuia să batem tot acasă" (Răzvan Raţ, fundaş România)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite