Rădoi: ”Suntem alături de Răzvan. Nu vrem să plece!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirel Rădoi, căpitanul tricolorilor în meciul cu Albania în absența lui Cristi Chivu, a declarat după remiza, 1-1, din preliminariile CE, că jucătorii naționalei sunt alături de selecționerul Răzvan Lucescu și că nu-și doresc ca acesta să plece de la cârma reprezentativei.

"Suntem alături de Răzvan. Indiferent de numele antrenorului eram în aceeaşi conjunctură. Nu vrem să-şi dea demisia, noi suntem principalii vinovaţi, că n-am pus în practică ce am exersat la antrenamente", a declarat cel care a purtat banderola de căpitan la meciul cu Albania.

Rădoi spune că fiecare jucător ar trebui să-și reproșeze greșelile și și-a făcut el însuși mea culpa. "Fiecare ar trebui să-şi reproşeze ce n-a fost în stare să facă. Îmi reproşez faza golului, că îi puteam mobiliza mai mult pe jucători, dar fiecare trebuie să îşi facă o analiză. Avem valoare, nu mai e valoarea din campaniile trecute, arătăm că nu avem nicio mare experienţă, asta e problema noastră", a mai spus Rădoi.

"Partea bună a lucrurilor e că nu avem timp să ne plângem, ci să jucăm la victorie la Minsk şi să recuperăm punctele. Încercăm prin această forţă de grup să arătăm că avem valoare, chiar dacă valoarea individuală ne lipseşte", a încheiat jucătorul celor de la Al Hilal.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite