Răzvan Raţ nu ţine să fie căpitanul naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Răzvan Raţ a declarat că e mai puţin important ca el să fie căpitanul echipei naţionale, pentru el fiind o onoare faptul că joacă la prima reprezentativă.

"Suntem într-o situaţie în care avem nevoie de un rezultat pozitiv cu Italia pentru moralul nostru, pentru meciurile oficiale de anul viitor. În ultima vreme nu am obţinut ce ne-am propus. O să încercăm să anulăm atuurile Italiei şi să ne impunem jocul", a declarat Raţ pe site-ul său.
"E mai puţin important dacă Raţ va fi sau nu căpitan la echipa naţională. Pentru mine este o onoare să fiu printre cei care au şansa să joace pentru România. Cred că ar trebui să ne gândim mai mult la rezultatele echipei naţionale", a subliniat fundaşul echipei Şahtior Doneţk.
Raţ şi-a exprimat părerea de rău pentru accidentarea lui Mutu şi nu crede în revenirea lui Mirel Rădoi la echipa naţională: "Mutu este un jucător foarte ambiţios, îl cunoaşte toată lumea. Îmi pare rău că s-a accidentat. Ăsta este fotbalul, dar cu siguranţă va avea ocazia să revină la echipa naţională. În ceea ce-l priveşte pe Mirel, doar el poate să decidă. După cum îl cunosc, cred că îşi va menţine decizia, chiar dacă echipa naţională are nevoie de experienţa lui".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite