UPDATE / Rădoi: "Vom sacrifica spectacolul pentru un rezultat bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul lui Al-Hilal a vorbit despre întâlnirea de mâine cu naţionala Albaniei.

Mirel Rădoi a vorbit astăzi despre meciul de mâine cu Albania, de la ora 21.00, din preliminariile EURO -2012. "Am mare încredere în colegi şi în echipa noastră ca să facem rezultate bune cu Albania si Belarus. Poate nu avem valoarea altor generaţii, dar vrem ca toată lumea să fie alături de noi că vom lupta până la ultima picătură pentru a ne califica. Sunt surprins plăcut de atmosfera pe care au făcut-o suporterii la antrenamentul de aseara şi sunt sigur că vor face şi la meciul de mâine. Albania este foarte bine organizată defensiv care nu are valori individuale, dar formează un grup puternic", a spus jucătorul lui Al-Hilal.

Vezi aici ce fac tricolorii în timpul liber

Rădoi crede că România se va bate cu Belarus şi Bosnia pentru a ocupa locul doi în grupă. "Franţa este  principala favorită a grupei, iar Bosnia e favorita numărul doi, alături de România şi Belarus. Mâine vom sacrifa spectacolul pentru un rezultat bun, trei puncte. chivu va fi o pierdere importantă pentru că nu avem mulţi jucători de valoarea lui. Nu îmi este greu să revin la postul de fundaş central chiar dacă la Al-Hilal am jucat mijlocaş", a mai afirmat Rădoi.

Răzvan Lucescu: "Acum am nevoie de Contra"

Selecţionerul României a prefaţat meciul de mâine, cu Albania.. "Este un moment frumos pentru echipa naţională. Este un meci oficial, atmosfera este excelentă,iar antrenametele au fost la intensitate maximă. Meciul de maine este cel mai important aşa cum meciul cu Belarus va fi important la vremea lui. Echipa este motivată. L-am adus pe Contra pentru că am încredere în el. I-am spus că-l voi convoca când am nevoie de el, iar acum am nevoie de el. În ceea ce priveşte echipa naţională există o nota de pesimism pentru că aşa este contextul în toate domeniile", a spus Răzvan Lucescu la conferinţa de presă de la prânz.

Selecţionerul a mai afirmat că nu are emoţii înaintea primului joc din preliminariile Campionatului European din 2012."Sunt încrezător. Publicul este extraordinar la Piatra Neamţ şi antrenorul trăieşte din atmosfera creată de jucătorii lui", a precizat Lucescu jr.

Partida România - Albania va avea loc vineri de la ora 21.00, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, iar meciul Belarus - România este programat în data de 7 septembrie, de la ora 20.30, la Minsk, ambele în preliminariile Campionatului European din 2012.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite