Răzvan Lucescu vs Miron Markevici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul României este cu 18 ani mai tânăr decât selecţionerul Ucrainei.

Răzvan Lucescu (41 ani), selecţionerul echipei de fotbal a României, se va afla la al nouălea meci pe banca tehnică a naţionalei, astăzi, la amicalul cu Ucraina, de pe stadionul "Ukraina" din Lvov (ora 20,30).


În opt meciuri cu Lucescu jr selecţioner, România a reuşit 4 victorii, 2 egaluri şi a pierdut de 2 ori, având un golaveraj de 8-10. Trei meciuri au fost amicale, două câştigate în deplasare (1-0), cu Ungaria şi Polonia, iar altul pierdut acasă cu Israelul (0-2).

În deplasare, bilanţul a fost de 5 meciuri, 3 victorii, 1 egal şi 1 eşec, golaveraj 4-6, iar pe teren propriu România a disputat 3 meciuri, a câştigat un meci, a făcut o remiză şi a pierdut alt meci, golaveraj 4-4.

Miron Markevici (59 de ani) a fost numit selecţioner în luna februarie a acestui an şi are un singur meci (amical) la naţionala Ucrainei, câştigat marţi cu scorul de 4-0 în faţa Lituaniei, la Harkov. Miron Bogdanovici Markevici a fost un jucător modest, care a evoluat pe postul de mijlocaş la Karpatî Lvov, SCA Lvov, FC Spartak Ordjonikidze şi FC Torpedo Luţk.

Cariera de antrenor şi-a început-o la Torpedo Luţk, după care a continuat la Krivbas Krivoi Rog, Volîn Luţk, Karpatî Lvov, Podilia Hmelniţki, Metalurg Zaporoje, Anji Mahacikala (Rusia) şi Metalist Harkov

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite