Tricolorii, amical de Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte diseară (ora 20.30, Digi Sport), selecţionata statului Honduras. Dacă nu a mai prins un Campionat Mondial de 12 ani, România a ajuns partener de pregătire cu naţionala honduriană, calificată la turneul final din Africa de Sud.

Tricolorii trebuie să şteargă în acest ultim joc al turneului de pregătire impresia proastă lăsată de înfrângerile cu Ucraina (2-3) şi Macedonia (0-1). Selecţionerul Răzvan Lucescu va începe meciul cu următoarea formulă: Pantilimon - Dănănae, Galamaz, D. Goian, Raţ - Deac, Ghioane, Rădoi, Cr. Tănase - Daniel Niculae, Mazilu. Deşi jocul a scârţâit serios în cele două partide amicale jucate până acum, tricolorii spun că nu au motive de îngrijorare. „Noi trebuie să fim optimişti, cu toate că România este o ţară de pesimişti. Cu Hondurasul nu cred că ne mai încurcăm", a spus atacantul Andrei Cristea.

Costly a ratat lotul „la mustaţă"
Şi pentru Honduras meciul de diseară este ultimul din perioada de pregătire pentru Campionatul Mondial. Echipa din America Centrală va evolua în Grupa H, alături de Spania, Elveţia şi Chile. Cea mai mare lovitură pentru Honduras este absenţa atacantului lui FC Vaslui, Carlo Costly. Acesta s-a accidentat în urmă cu o lună, într-un meci din Liga I, şi, deşi a început antrenamentele, este prea târziu pentru a mai prinde lotul pentru Mondiale. Honduras se află la a doua participare la Campionatul Mondial după cea de la turneul final din 1982.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite