Lucian Burchel despre parcursul dezastruos al naţinalei U19 la CE:"Ne-am fi dorit să reuşim mai mult, dar sunt doar nişte copii"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul naţionalei U19, Lucian Burchel, vede partea plină a paharului după cele două meciuri pierdute de "tricolori" la turneul final organizat de România.

"Ne-am fi dorit toţi să reuşim mai mult în faza defensivă. Încă se ratează, avem multe ocazii de gol şi nu marcăm, din prea multă precipitare, prea multă dorinţă de a reuşi. Atitudinea băieţilor a fost schimbată faţă de primul meci, la jocul cu Cehia au fost marcaţi de debutul competiţiei. Fotbaliştii mei au reuşit un joc mai consistent, pe alocuri chiar frumos", a spus Burchel la radio GSP.

"Acum merită să vedem ce se întâmplă în continuare, să vedem dacă mai putem adăuga ceva pozitiv la ce am reuşit până acum. Sunt copii, nu vorbim despre jucători maturi în acest moment. Pentru mine obiectivul este la fel ca şi la meciul cu Grecia, să reuşim să adăugăm ceva la jocul nostru, să creştem în valoare", a mai precizat antrenorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite