Tricolorii "plâng" după amicalul cu Argentina. Herea:"Păcat că nu jucăm contra lui Messi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii naţionalei sunt trişti că s-a anulat amicalul de lux pe care România ar fi trebuit să-l dispute la 10 august, contra Argentinei.

"Îmi pare rău că nu întâlnim Argentina, normal. Fiecăruia dintre noi ne pare rău. Este o echipă foarte mare, am fi întâlnit jucători de valoare. Păcat că nu jucăm cu ei, dar sperăm să îi întâlnim în viitor şi că acest meci se va juca până la urmă. Noi ne supunem programului, trebuie să jucăm cu cine se hotărăşte. Trebuie să ne facem treaba cât mai bine, să jucăm bine indeferent de adversar. Tot ce ştiu despre Uzbekistan e că au terminat pe locul patru în Cupa Asiei parcă. Am înţeles că au echipă bună cu jucători valoroşi",a spus mijlocşaul rapidist Ovidiu Herea.

Fotbalistul echipei din Giulşti cerde că naţionala se luptă pentru locul doi în grupă în preliminariile Mondialului din 2014.
"Olanda are prima şansă în grupă, iar eu cred că ne vom lupta pentru locul doi cu Turcia şi Ungaria. Dar avem şansele noastre şi la primul loc, faptul că Olanda este favorită nu înseamnă că nu vom lupta pentru primul loc", a mai precizat Herea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite