Gică Popescu: "Răzvan e cel mai protejat selecţioner din câţi a avut Romania până acum!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al naţionalei Romaniei a comentat bilanţul dezastruos al luI Răzvan Lucescu pe banca reprezentativei. "Baciul" nu a ezitat să-l critice pe actualul antrenor al Romaniei, despre care spune că a fost ţinut în funcţie doar graţie numelui său.

"Nu ne-am fi gîndit că se poate întîmpla ce se întîmplă acum cu federaţia Bosniei. Iată că s-ar putea să ne batem pentru baraj cu Albania şi cu Belarus. N-avem decît să sperăm în şansele noastre, pentru că matematica e de partea noastră. Razvan a fost cel mai protejat de către presă şi Federaţie dintre toţi selecţionerii care s-au perindat pe la naţionala, iar asta doar pentru că îl cheamă Lucescu.

Totuşi, jocul echipei naţionalei cu Răzvan pe bancă a suferit. Dacă ne referim la calitatea jocului, speranţe nu putem să avem prea multe. Sperăm că se va întoarce Chivu sănătos şi că Mutu va veni şi va face diferenţa din nou în jocurile viitoare. Puţine speranţe putem să avem, nu putem întoarce spatele echipei naţionale acum cînd îi este atît de greu.

Atîta timp cît matematic sînt şanse, cred că Răzvan are tot dreptul să spere la calificare. În momentul în care nu vom mai avea şanse, sînt convins că nu va fi nevoie de intervenţia Federaţiei, Răzvan nu va mai suporta umilinţa şi îşi va da demisia", a spus Gică Popescu la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite