Hagi are interzis la naţională!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional român a reacţionat la afirmaţiile lui Mircea Sandu care nu consideră că titulatura de "generaţie de aur" este potrivită echipei din 1994 iar Ionuţ Lupescu i-a transmis că nu are loc la echipa naţională.

Mircea Sandu nu consideră că titulatura de "generaţie de aur" este potrivită echipei din 1994. "În fotbalul românesc avem trei performanţe. Câştigarea Cupei Campionilor Europeni, Supercupa Europei e o competiţie mai mică şi sfertul de finală din SUA", a conchis Sandu.

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a reacţionat imediat şi spune că nu este însă de acord cu afirmaţiile lui Mircea Sandu. "Generaţia din care am făcut parte e de aur, pentru că aşa spune Hagi. Am şi eu aur pe mine sau sunt făcut din bronz? Noi suntem făcuţi din trofee. Dacă Ionuţ (n.r. - Lupescu) nu se simte de aur e părerea lui. Eu am trei turnee de campionat european şi trei calificări la Cupa Mondială. Ar trebui să iau toate trofeele de aur şi să le arunc, ca să fiu un nimic. Mă pun ăia de afară între cei mai buni de 50 de jucători ai lumii, iar aici acoperim totul", a precizat Hagi.

Replica a venit imediat de la directorul FRF, Ionuţ Lupescu:

"Problema este că Hagi a fost ieşit din fotbal în ultimii ani. Pentru a putea antrena echipa naţională, trebuie să preia o echipă de club, să dovedească timp de doi-trei ani, iar apoi putem discuta", a spus Lupescu la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite