Răzvan Lucescu: ”Nu avem nicio scuză”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția on-line a cotidianului francez ”L'Equipe” a prezentat la finalul meciului Franța – România 2-0, contând pentru preliminariile Campionatului European 2012, declarația lui Răzvan Lucescu, antrenorul naționalei noastre.

Afectat de acest insucces, tehnicianul român a făcut o analiză succintă a întâlnirii: ”Meciul se poate separa în două perioade. Prima în care Franța a dominat și în care am știut bine să blocăm. O a doua mult mai interesantă, cu ocazii de gol de o parte și de cealaltă. Francezii au reușit mai mult, ceea ce a fost normal. Iscusința lor tehnică a fost incredibilă”.

Lucescu a recunoscut că resimte o frustrare după acest meci. ”Mai ales pentru că am primit acel prim gol într-un moment în care francezii controlau jocul. Am pierdut mingea în suprafața lor de teren și nu am reușit să-l recuperăm. Aceasta a rupt jocul. Remy a fost în ofsaid? Chiar dacă Franța ne-a fost superioară a fost dificil să acceptăm, însă nu vreau să găsesc nicio scuză”, a concluzionat antrenorul României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite