Florin Prunea: "România are şanse foarte mari de calificare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Florin Prunea împărtăşeşte optimismul enunţat astăzi de selecţionerul Răzvan Lucescu şi mărturiseşte că încă speră că tricolorii mai pot ajunge, ajutaţi şi de jocul rezultatelor, la EURO 2012.

"Nu văd nimic anormal în declaraţiile lui Răzvan Lucescu. Sunt şanse foarte mari în continuare, dacă batem în următoarele trei meciuri, iar jocul rezultatelor ne vor fi favorabile. Nu am frisoane când văd situaţia actuală a naţionalei, care a coborât foarte mult în clasamentul FIFA, ci încerc să sprijin jucătorii şi staff-ul primei reprezentative. Nu e corectă comparaţia cu Generaţia de Aur, noi am fost crescuţi în alte vremuri. Acum nu mai sunt promovaţi tinerii, s-au schimbat multe faţă de perioada comunistă.

Răzvan Lucescu este un antrenor foarte bun. Să nu se uite că milioanele de euro care au intrat în Liga I în ultimii ani i se datorează şi lui şi lui Cosmnin Olăroiu. Ei doi au ridicat fotbalul intern şi au deschis drumul către Liga Campionilor. Cred că poate fi şi un selecţioner foarte bun, nu doar un antrenor de echipă de club. Am încredere în el, până la urmă a fost numit tehnician al naţionalei pe criterii de competenţă", a spus Prunea la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite