Tătăruşanu: "Sper să nu joc cu Steaua pe Arena Naţională. Gazonul este dezastru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul reprezentativei României, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, marţi, la finalul partidei cu Franţa, că gazonul de pe Arena Naţională este un "dezastru total", şi a precizat că nu doreşte să evolueze cu Steaua în grupele Ligii Europa pe acest stadion dacă terenul se menţine în aceleaşi condiţii.

"Terenul nu m-a surprins. Am făcut un antrenament aici şi ştiam că e un dezastru total. Sper să nu joc cu Steaua aici dacă gazonul se prezintă în asemenea condiţii", a spus portarul.

Ciprian Tătăruşanu susţine că era normal ca publicul, care i-a huiduit pe jucători, să îşi piardă răbdarea în ultimele minute ale partidei. "Din păcate în seara asta s-a pierdut o calificare. Publicul însă a fost frumos, a creat o atmosferă, sperăm ca şi la meciurile următoare să vină la fel de multă lume. Nu ştiu dacă trebuie să plângem, dar am pierdut o calificare şi suntem dezamăgiţi. E normal ca publicul să îşi piardă răbdarea pe final, se aştepta să atacăm, dar nu s-a putut, din păcate gazonul a fost un dezastru", a precizat Tătăruşanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite