Contra: ”Au venit să se apere și le-a ieșit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chemat în ultima secundă la națională, după accidentarea lui Săpunaru, Cosmin Contra, titular în meciul cu Albania, consideră că naționala a scăpat punctele din mână în fața unei echipe venite cu un singur scop, să se apere.

"Am pierdut două puncte, normal că nu ne aşteptam. Am scăpat punctele din mână, am ratat câteva ocazii, am luat iar gol din fază fixă. Au venit să se apere şi le-a ieşit. Trebuie să câştigăm în Belarus", a declarat Cosmin Contra la finalul partidei cu Albania.

"Răzvan ne-a felicitat pentru efort şi ne-a spus să mergem înainte, să ne încurajăm reciproc. Nu ştiu dacă suporterii sunt realişti vizavi de ce se întâmplă în România, trebuie să vedem unde e fotbalul românesc. Belarus nu se va apăra cu zece jucători timp de 90 de minute. Viitorul naţionalei sună bine, e greu să joci cu o echipă care se apără 90 de minute", a mai spus fundașul tricolorilor.

Contra a fost chemat de urgență la echipa națională, după accidentarea lui Săpunaru, chiar dacă în momentul de față nu mai are echipă. Contractul său cu Timișoara a expirat și Contra era pregătit să se întoarcă cu familia în Spania când a primit telefonul de convocare. Fostul timișorean a fost titular, a jucat 56 de minute fiind înlocuit cu Mureșan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite