Marica: ”Cu Bosnia e meciul unei generații”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Convocat la națională în ciuda problemelor pe care le are la Stuttgart, Ciprian Marica a declarat că partida cu Bosnia va fi "meciul unei generații".

"Ne așteaptă un meci frumos, meciul unei generații. Ambele meciuri sunt foarte importante, și cel cu Bosnia și cel cu Luxemburg, sunt meciuri decisive, pe care trebuie să le câștigăm. Depinde numai de noi, am demonstrat că avem valoare, că putem pune probleme oricărei echipe. Am auzit că în Bosnia gazonul este foarte aproape de tribune și că suporterii sunt foarte fanatici, știm ce ne așteaptă, dar suntem pregătiți", a declarat Marica la sosirea în țară.

Referitor la problemele pe care le are la echipa de club, Marica a declarat că, deși a avut oferte, a preferat să rămână la Stuttgart. "Situația nu este prea roză. Mă pregătesc foarte bine, în ultimele săptămâni m-am antrenat doar cu gândul la echipa națională. Am avut o ofertă de la Lokomotiv Moscova dar am refuzat-o. Am spus și repet, iubesc Stuttgart-ul și sper că lucrurile se vor îndrepta", a mai spus Marica.

Referitor la revenirea lui Mutu la echipa națională și la golurile marcate de acesta în Serie A, atacatul din Bundesliga a oferit un răspuns sec. "Mă bucur că Răzvan poate să apeleze la un lot complet. Felicitări", a declarat Marica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite