Marica: „Mutu mă poate pune în valoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Marica îşi doreşte ca Adrian Mutu să revină cât mai repede la echipa naţională şi crede că meciul împotriva Italiei este o experienţă extrem de utilă pentru tricolori.

„Acest meci cu Italia este tot ceea ce aveam nevoie, un meci puternic în care dacă obţinem un rezultat bun ne va da încredere. Va fi o experienţă extrem de utilă", a declarat Marica. Atacantul român aşteaptă cu nerăbdare să joace din nou alături de Adrian Mutu. „Eu sper să revină cât mai repede. Mă poate pune în valoare", a mai spus Marica.

Fotbalistul celor de la Stuttgart nu se arată îngrijorat de lipsa de eficienţă din ultima perioadă. „Nu simt nicio presiune că n-am marcat, chiar dacă e datoria mea să o fac. Am avut şi eu momente grele, şi mi-au trecut multe idei pe cap, dar acum n-aş renunţa la echipa naţională. Am „n" motive să nu o fac. E cea mai mare mândrie", a adăugat Marica, care a precizat că se simte bătrân în actualul lot al tricolorilor. „Când văd atâţia tineri, mă simt bătrân la 25 de ani, dar îi ajutăm să se integreze", a mai precizat vârful naţionalei.

Marica a trecut peste vechile conflicte cu selecţionerul Răzvan Lucescu şi cred în continuare în calificare. „Nu mă mai gândesc la trecut. Răzvan e un tip pozitiv, el transmite o stare de bine în jurul său. Ne vom califica cu el la Europene", a încheiat Ciprian Marica.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite