Zicu: “Mergem în Franţa să câştigăm”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu a ţinut o şedinţă de pregătire luni seară, la Mogoşoaia
Răzvan Lucescu a ţinut o şedinţă de pregătire luni seară, la Mogoşoaia

Ianis Zicu a revenit cu gânduri mari la echipa naţională.  “Nimeni nu se gândeşte la un egal, mergem la Paris să câştigam. Dar dacă obţinem un egal, şansele noastre sunt cam aceleaşi ca până acum. Un meci nu seamănă cu altul. Nu cred că francezii vor face aceleaşi greseli ca în meciul cu Belarus, au jucători valoroşi, dar sunt sigur că îi putem surprinde. Dacă vom câştiga în Franţa, o să o facem pe merit", a de

Acesta a vorbit şi despre tricoul cu numărul zece, care i-ar putea reveni: "Eu cred că Florescu a jucat foarte bine în ambele partide şi a fost acuzat pe nedrept că a purtat tricoul cu numărul zece. Numărul 10 este un număr ca oricare altul”.

Portarul Costel Pantilimon este de părere că România se mai poate califica la Campionatul European doar dacă va câştiga la Paris: “Meciul din Franţa este cel mai important. Vrem victoria, dacă vom câştiga, ne menţinem în lupta pentru calificare.”. Portarul crede tricolorii au avut ghinion la primele două meciuri din preliminarii, cu Albania (1-1) şi Belarus (0-0). “Avem o echipă bună şi cred că doar neşansa a făcut să nu obţinem mai multe puncte în primele două meciuri", a declarat Pantilimon.

Partida Franţa – România se va disputa sâmbătă, de la ora 22.00, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite