Viorel Moldovan: "Apărarea, punctul lor slab"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Sportului Studenţesc, Viorel Moldovan, a declarat că meciul naţionalei contra Franţei este unul foarte dificil, dar pot învinge doar dacă speculează problemele lor din defensivă.

Campion cu Nantes (2001) în campionatul Franţei, Moldovan este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în fotbalul francez. "Este un meci foarte greu dar nu decisiv. Dacă pierdem ni se compromit foarte mult şansele la calificare. România trebuie să atace pentru că apărarea este punctul lor slab, dar nu trebuie să neglijăm defensiva. Franţa, de la mijloc în sus este foarte bună. Trebuie să intrăm fără frică şi să încercăm să ne facem jocul nostru", a declarat fostul atacant al naţionalei.
De asemenea, antrenorul Sportului este de partea lui Răzvan Lucescu şi spune că trebuie păstrat la echipă indiferent de rezultatul de la Paris. "Îl ştiu foarte bine pe Răzvan, ştiu cum lucrează şi cred că este cea mai bună soluţie pentru naţională în acest moment. România a scăzul valoric, dar fotbalul s-a echilibrat. Cum a bătut Belarus în Franţa, aşa putem bate şi noi", a mai afirmat Moldovan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite