Viorel Păunescu: "Luxemburg este o echipă foarte arţăgoasă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Viorel Păunescu, a declarat că prima reprezentativă a României poate învinge numai echipa Luxemburgului dacă va trata foarte serios partida de vineri.

"Trebuie să îi luăm în serios pentru că Franţa şi alte echipe importante au terminat meciurile cu ei la scoruri strânse. Lotul nostru e subţire, cu jucători nou veniţi, e nevoie de improvizaţii, iar Luxemburg poate să ţină de 0-0 şi visurile noastre s-ar putea nărui de pe acum. Luxemburg este o echipă care se agaţă, dar tratând serios meciul cred că naţionala poate câştiga", a spus Păunescu.

Prieten al selecţionerului Victor Piţurcă, Păunescu este de părere că Adrian Mutu, care va urmări din tribună partida Luxemburg - România, va fi din nou convocat la lot dacă echipa naţională reuşeşte calificarea la Euro-2012. "E un lucru foarte frumos pe care îl face Mutu venind în Luxemburg. El a fost unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut România. Iar lucrul ăsta o demonstrează din plin evoluţiile lui din Italia unde a dat 100 de goluri. Nu mulţi jucători din lume dau 100 de goluri în campionatul italian. Oricum, dacă echipa va fi calificată, Piţurcă îi convoacă la lot sigur pe Mutu şi Tamaş", a adăugat Viorel Păunescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite