Viitorul sună bine! România U17 s-a calificat la Campionatul European din 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa României U17 s-a calificat la Campionatul European din Serbia, care va avea loc între 3 şi 15 mai, după ce a reuşit să învingă reprezentativa Ungariei, cu 2-1, chiar pe terenul acestora, în ultimul minut de joc Brănescu apărând un penalty.

Prima repriză a meciului a aparţinut aproape în totalitate românilor, care au deschis repede scorul, încă din minutul 2, atunci cînd Filip a profitat de o bâlbîială în defensiva maghiară. Jumătatea de oră mai târziu, adversarii nu l-au putut opri pe Himchinshi, care a fost faultat la 20 de metri de poarta Ungariei şi Iulian Roşu a dublat avantajul cu un şut superb. Szecsi a redus din diferenţă în minutul 75, cu un voleu din interiorul careului mare, iar Brănescu a fost "îngerul păzitor" al tricolorilor după ce a apărat un penalty în ultimele secunde.

La EURO 2011 vor participa 8 echipe, Serbia şi cîştigătoarele grupelor de calificare, iar tragerea la sorţi va avea loc pe 5 aprilie. Meciurile din Grupa A se vor disputa la Novi Sad şi Indija, în timp ce întîlnirile din Grupa B se vor disputa la Smederevo şi Belgrade.

Cele mai bune 3 echipe din fiecare grupă vor ajunge la Cupa Mondială U17 din Mexic (18 iunie - 10 iulie).

UNGARIA U17 (ant. Ferenc Bene): 12 Dávid Banai - 3.Gábor Eperjesi, 4.Dániel Zámbó, 5.Péter Szilvási, 8.András Pintér, 9.Soma Novothny, 10.Attila Lőrinczy, 11.Márk Szécsi, 14.Aurél Farkas, 16 Martin Zsirai, 17.Dániel Prosser

ROMÂNIA U17 (ant.Adrian Văsâi): 1.Constantin Brănescu - 2.Ionuţ Mişu, 4.Bogdan Mitache, 5.Adrian Puţanu, 7. Steliano Filip, 8.Bogdan Ţîru, 11.Darius Buia, 13.Ioan Neag, 14.Ioan Petrescu, 15.Iulian Roşu, 17. Fabian Himcinschi

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite