Vezi ce primă vor lua jucătorii naţionalei de futsal pentru calificarea în sferturi la Euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru accesul în primele opt echipe ale Europei, jucătorii naţionalei de fotbal în sală a României vor lua o primă de doar 1.500 de euro de căciulă

Adrian Mutu, Ciprian Marica şi ceilalţi tricolori ai lui Victor Piţurcă sunt plătiţi regeşte, cu milioane de euro, fără să producă vreo performanţă notabilă în tricoul României. În schimb, la fotbal în sală, cu anonimi precum Robert Lupu, Marian Şotârcă şi Ion Al-Ioani, România a ajuns în Top 8 la Campionatul European de fotbal în sală care se dispută în această perioadă în Croaţia.

Pentru accesul în sferturi, federaţia lui Mircea Sandu le-a promis tricolorilor aproximativ 1.500 de euro de fiecare, o sumă infimă în raport cu o reuşită la care naţionala de fotbal pe teren mare nici nu visează.

Jucăm cu Spania sau Ucraina

Joi seară, tricolorii de sală aveau nevoie de o victorie la două goluri contra Cehiei pentru a anula eşecul cu Croaţia (1-2) şi pentru a fi siguri de prezenţa în faza eliminatorie fără să mai aştepte ultimul meci din grupă (azi se joacă Cehia - Croaţia). Deşi au început prost, cehii deschizând scorul în primele minute, Gabriel Dobre (cu un super-gol la vinclu!), Florin Ignat şi Florin Matei au întors rezultatul (3-1), obţinând exact scorul de care aveau nevoie. Astfel, românii nu mai pot pierde unul din primele două locuri în grupa A, urmând să joace pentru un loc în semifinale ori cu Spania, campioana continentală, ori cu Ucraina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite