Vacanţă ruinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giurgiu (în galben) se va odihni doar o săptămână până la reluarea pregătirilor
Giurgiu (în galben) se va odihni doar o săptămână până la reluarea pregătirilor

Mutu, Tamaş, Săpunaru sau Raţ au ştiut ce au ştiut atunci când n-au plecat cu naţionala să întâlnească Brazilia şi Paraguay.

În America Latină, cu excepţia lui Marica, toţi fotbaliştii care au prins lotul evoluează în Liga I. Din păcate pentru ei, odată cu întoarcerea în ţară, nu vor avea prea mult timp să-şi încarce bateriile, ci vor fi nevoiţi să revină rapid în focurile de la echipele de club.

Totuşi, oficialii formaţiilor din campionatul intern au luat decizia de a le acorda tricolorilor câteva zile libere în plus faţă de restul lotului.

Cea mai mică vacanţă o vor avea dinamoviştii Torje, Alexe şi Ţucudean şi rapidiştii Oros, Alexa şi Surdu.

Dacă primii trebuie să se reunească devreme din cauza faptului că vor începe mai repede sezonul, în turul trei al Ligii Europa, la 28 iulie, giuleştenii au nevoie de acomodare la noua echipă, unde antrenor va fi Răzvan Lucescu.

Steliştii, cei mai relaxaţi

După un sezon epuizant, la capătul căruia au câştigat titlul de campioni, gălăţenii Antal, Giurgiu şi Rîpă s-au prezentat şi la echipa naţională.

Totuşi, ei vor fi învoiţi de club şapte zile. Cei mai norocoşi sunt steliştii. Jucătorii din Ghencea care au fost convocaţi la lot vor primi nu mai puţin de 10 zile libere.

Motivul? Steaua este calificată în play-off-ul Ligii Europa, ceea ce înseamnă automat că vor începe sezonul mai târziu.

Cu o situaţie incertă la Universitatea Craiova, Silviu Lung jr nu ştie unde va evolua în sezonul următor.

Într-o situaţie similară se află şi Pantilimon, Bourceanu şi Zicu, al căror viitor la Timişoara este pus sub semnul întrebării.

Totuşi, şi ei vor avea o săptămână liberă dată de oficiali, în cazul în care rămân pe Bega.

 Situaţia tricolorilor
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite