Tricolorii s-au săturat să joace în amicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase (dreapta) vrea la un turneu final
Cristi Tănase (dreapta) vrea la un turneu final

Când alte naţionale vor disputa, vineri, prima manşă a barajului de calificare la Euro 2012, tricolorii lui Victor Piţurcă vor intra pe teren într-un amical cu Belgia, la Liege.

Cristi Tănase susţine că s-a săturat să joace în partide fără mize pe când alţii se luptă să ajungă la turnee finale.

„E greu să vedem la televizor cum alte echipe joacă barajul şi se califică la Euro, în timp ce noi jucăm în amicale. E dureros să stăm acasă, în loc să fim la turneul final", a spus mijlocaşul stelist, convocat de Piţi pentru partida cu Belgia.

„Mă motivează să vin la naţională şi îmi doresc să merg la un turneu final cu România. Din păcate, n-am prea ajuns la competiţiile majore în ultimul timp, iar asta ne afectează pe toţi", a precizat şi Dacian Varga. Tricolorii nu sunt de acord cu selecţionerul în privinţa refuzului de a juca meciul cu Grecia (15 noiembrie) în România.

Jucătorii naţionalei îşi contrazic antrenorul

Dacă Victor Piţurcă a dezvăluit că a ales să dispute amicalul în Austria pentru că acasă fanii înjură echipa, în schimb, jucătorii s-au arătat încântaţi de atmosfera de la ultimele partide disputate pe teren propriu. „Pe «Arena Naţională» suporterii au fost mereu alături de noi. Îmi place foarte mult acel stadion", a afirmat Cristi Tănase. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite