Tricolorii n-au prime la meciul cu Franţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii naţionalei au avut aseară cel de-al doilea antrenament, pregătindu-se pe o ploaie sâcâitoare
Jucătorii naţionalei au avut aseară cel de-al doilea antrenament, pregătindu-se pe o ploaie sâcâitoare

Pentru că elevii lui Lucescu jr n- au obţinut şase puncte în primele două partide din preliminarii Euro 2012, ei n-au mai fost motivaţi financiar pentru meciul de la Paris. „Jucătorii vor încasa câte 10.000 de euro dacă bat Albania şi Belarus şi alţi 10.000 de euro în cazul în care înving şi la Paris”, anunţa mândru Mircea Sandu.

În total, FRF punea la bătaie jumătate de milion de euro pentru jocurile oficiale din această toamnă. Cum însă naţionala a reuşit numai două reprize în primele două partide, banii au rămas în conturile federale.

„Condiţia premierii era ca băieţii să ia şase puncte cu Albania şi Belarus, cum însă acest lucru nu s-a întâmplat a căzut şi varianta premierii la Paris. E posibil totuşi să mai discutăm pe această temă, deşi nu cred că cineva se gândeşte la bani înaintea unui meci cu Franţa", a afirmat ieri Ionuţ Lupescu.

Realizând că echipa naţională trece printr-un moment dificil,  iar jucătorii nu se regăsesc, oficialii federaţiei au introdus încă de anul trecut un sistem de premiere a jucătorilor, atât la meciurile amicale, cât şi la cele oficiale, dar rezultatele n-au fost pe măsura aşteptărilor, astfel că bugetul n-a avut de suferit.

Unul dintre cei mai vechi jucători de la echipa naţională, fundaşul Răzvan Raţ, a debutat sub tricoul primei repezentative chiar într-un meci cu Franţa. Se întâmpla în februarie 2002, Franţa-România 2-1, iar de atunci „Răţoiul" a mai jucat de 65 de ori pentru tricolori. El crede că România poate învinge la Paris.

Raţ: „Obiectivul este să batem la Paris"

„De fapt acesta este obiectivul nostru. Putem bate acolo şi dacă nu ne raportăm la victoria Belarusului. Ştiu că lumea nu crede asta, dar noi suntem convinşi că o putem face. Un egal ne face să depindem de alte rezultate, pe când o victorie ne aşază altfel în ierarhia grupei", e de părere fotbalistul lui Şahtior Doneţk.

Rednic îl vede pe Lucescu jr la Rapid

Mircea Rednic, acum antrenor în Azerbaidjan, la Khazar Lankaran, a făcut câteva declaraţii surprinzătoare la adresa lui Răzvan Lucescu.

„Se vorbeşte că din iarnă va fi antrenor la Rapid. Eu acum îl susţin şi nu vreau ca alţii să aibă satisfacţie, dar din tot ce i se întâmplă deduc că i se pregăteşte debarcarea. Sincer, nici eu nu-l vedeam pe Răzvan drept omul care să preia naţionala, dar sunt alături de el. Oricum, şi după ce pleacă Răzvan va veni la echipă tot un Mourinho, un Capello, un Lippi. Eu sunt Puriul sau Strâmbul, dar nu uitaţi că Strâmbul le mai dă drepte câteodată", a afirmat Rednic la GSP TV.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite