Torje creşte la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
7 goluri în 21 de meciuri a marcat Torje pentru echipa naţională a României
7 goluri în 21 de meciuri a marcat Torje pentru echipa naţională a României

Jurnaliştii spanioli susţin că românul va fi titular la Granada după evoluţiile admirabile de la echipa naţională. Torje a marcat trei goluri în ultimele trei meciuri ale României.

De patru meciuri a avut nevoie echipa României pentru a bifa primul succes pe Arena Naţională. În faţa unei afluenţe neaşteptate de spectatori pentru o partidă cu Andorra, echipa lui Piţurcă a deschis scorul greu, aproape de minutul 30. Torje a şutat cu stângul la colţul lung, deşi piciorul său de bază e dreptul.

Cele trei goluri consecutive marcate în ultimele trei meciuri ale echipei naţionale, cu Slovenia, Estonia şi Andorra, l-au determinat pe antrenorul Granadei, Juan Antonio Anquela, să fie mai atent la jocul lui Torje.

Cel puţin asta susţin jurnaliştii spanioli de la AS, care consideră că mijlocaşul român de  1,67 va fi titular în premieră la Granada,  în meciul pe care alb-roşii îl vor susţine duminică pe teren propriu contra lui Deportivo la Coruna. E un joc vital pentru formaţia andaluză, care are doar un punct din primele trei etape în condiţiile în care în runda de săptămâna viitoare va evolua pe Camp Nou, împotriva Barcelonei. "Torje are calităţi extraordinare, atacă mereu mingea, forţează driblingul şi este bătăios, nu renunţă deloc", l-a caracterizat Florin Răducioiu pe mijlocaşul român.

Marica şi Lobonţ, accidentaţi

Alţi doi jucători cu statut de rezerve la echipele lor de club, Bogdan Lobonţ şi Ciprian Marica, nu au fost la fel de norocoşi precum Torje, Portarul s-a accidentat în finalul primei reprize, după un duel cu Lorenzo, şi a ieşit accidentat la pauză. „Îmi pare rău pentru el. S-a lovit tare", a comentat Marica. Atacantul a ieşit şi el de pe teren în partea a doua. „Mi-a fost umbrită bucuria victoriei de această accidentare. La prima faza de atac m-am întins după o minge şi am simţit o arsură la aductori, la piciorul drept. Nu am vrut să renunţ, din respect pentru oamenii veniţi la stadion în număr nesperat de mare, pentru colegi, pentru staff. Sper să nu fie ceva grav. Mi-e un pic teamă, fiindcă mă doare foarte tare", a comentat Ciprian Marica. Pentru Lobonţ, situaţia de la club e cu atât mai ingrată cu cât antrenorul Zdenek Zeman a adus un portar nou, uruguayan, pe Mauro Goicoechea.

Dragomir: „Ce public e ăsta?"

Lumea a taxat jocul slab al tricolorilor. Tătăruşanu şi Tănase au fost luaţi în colimator, în special mijlocaşul fiind fluierat pentru seara slabă pe care a prins-o.

„Nu se poate să te comporţi într-un asemenea mod cu unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei, e vorba despre Tănase. De ce l-au huiduit? Nu s-au rezumat doar să fluiere, au făcut şi alte lucruri. Imaginaţi-vă că Tănase ar putea fi extrem de afectat şi la următorul joc pe teren propriu nici nu mai are curajul să pună piciorul pe minge", a spus Mitică la GSP TV.

Info
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite